18 yaş için banka kartı önerisi

Kaykaysürenkedi

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2021
Mesajlar
1.343
Çözümler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
*i5 12500H, RTX3050Tİ,16GB RAM.*
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Borsa işlemleri için şahsıma ait banka hesabı lazım, yıllık ücreti olmayan komisyonu az hangi bankalardan kart alabilirim? Arkadaşlarım Ziraat ve Garanti Bankası önerdiler, bir devlet bir özel banka olsun diye.
 
Ziraat bankası yatırım hesabı için hesapta 10bin TL nakit olması gerekiyor. Diğer bankalarda böyle bir şey var mı bilmiyorum.
 
Borsa işlemleri için şahsıma ait banka hesabı lazım, yıllık ücreti olmayan komisyonu az hangi bankalardan kart alabilirim? Arkadaşlarım ziraat ve Garanti Bankası önerdiler, bir devlet bir özel banka olsun diye.

Benim ilk kullandığım ve hala kullandığım banka Yapı Kredi. Yatırım menüsü olarak da gayet sade ve güzel bir menüsü var. Size onu tavsiye edebilirim.
 
Ziraat Bankası yatırım hesabı için hesapta 10bin TL nakit olması gerekiyor. Diğer bankalarda böyle bir şey var mı bilmiyorum.

Hocam Midas kullanıyorum. Hesaba paramın çoğunu attım çekmek için kendime ait banka hesabı gerekliymiş. Ben paparam var IBAN özelliğinden dolayı çekme işlemlerinde kullanırım diye düşünüyordum. Şahsıma ait banka hesabı zorunluymuş.

Garanti öğrenci kartı veya Yapı Kredi başvurusu yapacağım o halde.
 

Geri
Yukarı