18 yaşındaki Emirhan Yalçın Suriyeli sığınmacı tarafından öldürüldü

Nereye kadar devam edecek artık bu?

Düşünceleriniz nedir?

Almak istemelerini anlıyorum haklılar din kardeşiyiz.
Ama bari bir siciline bak hırsız mı sapık mı tecavüzcü mü diye.
Hani Amerika falan üniversite kazanacaksın falan anca öyle gideceksin yani.
Biz onu da istemiyoruz. Adam gibi adam olsun sicili temiz olsun al getir.
Yoksa böyle olaylarla daha çok karşılaşırız. Ayrıca suriyelilerin haklarının bizimle eşit olmasını geçtim bizden fazla olması ayrı bir konu. Ayrıca çocuk yapınca para vermek nedir ya. Onunda eli ayağı var gitsin çalışsın asgari ücretle Türkiye'nin yüzde yetmişi böyle.
Benim Allah’ım yok, kimseyle din kardeşi değilim. Bu gelenlerin hepsi potansiyel tecavüzcü, hırsız işe yaramayan et yığınları. Bunlarla ilgili en az 20 30 kaçak geçiş videosu izledim 1 tane çocuk 1 tane kadın görmedim.

Bu iş artık zıvanadan çıktı. Gruplar halinde dolaşan bu heriflere gruplar halinde saldırmak ve püskürtmek gerek, bunun başka yolu yok.
Bu iş birebir grup çatışmasıyla çözülmez. Ülkeye girişlerine izin verenlerin gözünü açmakla olur. Yoksa kendi polisin sana karşı güç kullanır. Bu mantıksız bir yaklaşım.

Bu iş birebir grup çatışmasıyla çözülmez. Ülkeye girişlerine izin verenlerin gözünü açmakla olur. Yoksa kendi polisin sana karşı güç kullanır. Bu mantıksız bir yaklaşım.
İzin verenler belli zaten.
Benim 18 yaşında bir kardeşim bu heriflerin elinde pisi pisine ölse sence ben polis molis takar mıyım?
Beni öldürseler kaç yazar ki?

Kendini Norveç'te zannediyor arkadaş.
Arkadaş, bu tarz durumlar gerçekten zoruma gidiyor. Yaptıkları yolsuzlukların haddi hesabı yok. Gelmiş saygıdan bahsediyor. Saygı hak edene gösterilir.

Ya birader ne erde mi? Ne saçmalıyorsun sen? Bu Vatan kolay kazanılmadı, benim arkadaşım 4 aylık evliyken şehit düştü. Bunlar için mi şehit oldu? Bunlar o bayrağını burada rahatça mı diksin diye şehit oldu? Ne saçmalıyorsun sen!

Haklısın, yaşımın küçüklüğüne ver. Belki de daha hayatı toz pembe sanıyorumdur :(

18 yaşında bir can gitmiş, hala saygıdan bahsediyor.
Bu iş artık zıvanadan çıktı. Gruplar halinde dolaşan bu heriflere gruplar halinde saldırmak ve püskürtmek gerek, bunun başka yolu yok.
İzleyip saygı duymakla daha çok can gider. Geri dönüşü olmaz.
Katılıyorum. Devletin sirenleri olaylar olduktan sonra çalıyorsa kendimizi ve insanımızı korumak bize düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı