18 yaşındaki Emirhan Yalçın Suriyeli sığınmacı tarafından öldürüldü

Nereye kadar devam edecek artık bu?

Düşünceleriniz nedir?

Bizim mahallede az bir Suriye'li kesim var. Bir sürü çocuk doğurmuşlar bir gün biri traktör anahtarını çalmış komşunun, komşu bizden şüphelendi sonra aynı gün okuldan gelirken otobüsle bir çocuk ile annesi bağırıyordu. Ne oluyor diye baktım camdan, mülteci çocuk bıçak çekmiş tehdit ediyor yaşı en fazla 7 minik bir şey. Diğer çocuğun annesi yardım edin diye bağırıyor sokakta ve çocuğu ağlıyor, kadını umursayan yok ülkemiz çoktan mültecilerin mekanı altında ancak odak hala yok. En fazla Suriye'li bir tip gördüğümüzde yol değiştiriyoruz kimi zaten Türkçe bile konuşmuyor. Her mülteci, Suriye'li veya Afganlı kötü diyemem ama çoğundan korkuyorum.

Son düzenleme:
Kendi ülkelerinde modern ve özgür kadın göremeyince şaşırıyorlar tabii. Ne yapacaklarını bilemiyorlar. Kadınlara hak bile vermiyorlar ki. Özgür giyinmelerine laf atıp izinsiz çekim yapmaları da ayrı bir rezillik. Suçsuz birini kendi akıllarınca suçlu göstermeye çalışırken kendi rezilliklerini belli ediyorlar. Sözde bir de inançlılar. 🤣

Bizde aksine vatandaşımızdan bile iyi hakları var… Bayramda tatile bile gidiyorlar. Ülkeye giriş yapmalarına izin vermek hata.

En azından terörist gibi davranmasalar yine bir şey… Özgürlüklerini kazanmak yerine hazıra konuyorlar ama onun da limitlerini bilmiyorlar. Burada masum birini öldüreceklerine ülkelerini korumaya çalışabilirlerdi ama tabii ki güçleri yetmiyor. Oranın bile sadece çöpü buraya geliyor.

Kendi ülkelerine ya da civar Orta Doğu ülkelerinde çok izleniyormus bu saçma videolar. İzlenilen yerlerde Türk kadınları memelerini açıp sokakta geziyor kendilerini satıyorlar olarak anlatıyorlar.

Kendi ülkelerine ya da civar Orta Doğu ülkelerinde çok izleniyormus bu saçma videolar. İzlenilen yerlerde Türk kadınları memelerini açıp sokakta geziyor kendilerini satıyorlar olarak anlatıyorlar.
Sonra da kadınlarımızı taciz etmeye kalkıyor deyyuslar.

Bir başka haber.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlara yaşamak haram, infaz edilmeliler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı