18 yaşındaki Emirhan Yalçın Suriyeli sığınmacı tarafından öldürüldü

Bizim mahallede az bir Suriye'li kesim var. Bir sürü çocuk doğurmuşlar bir gün biri traktör anahtarını çalmış komşunun, komşu bizden şüphelendi sonra aynı gün okuldan gelirken otobüsle bir çocuk ile annesi bağırıyordu. Ne oluyor diye baktım camdan, mülteci çocuk bıçak çekmiş tehdit ediyor yaşı en fazla 7 minik bir şey. Diğer çocuğun annesi yardım edin diye bağırıyor sokakta ve çocuğu ağlıyor, kadını umursayan yok ülkemiz çoktan mültecilerin mekanı altında ancak odak hala yok. En fazla Suriye'li bir tip gördüğümüzde yol değiştiriyoruz kimi zaten Türkçe bile konuşmuyor. Her mülteci, Suriye'li veya Afganlı kötü diyemem ama çoğundan korkuyorum.

Son düzenleme:

Kendi ülkelerine ya da civar Orta Doğu ülkelerinde çok izleniyormus bu saçma videolar. İzlenilen yerlerde Türk kadınları memelerini açıp sokakta geziyor kendilerini satıyorlar olarak anlatıyorlar.

Kendi ülkelerine ya da civar Orta Doğu ülkelerinde çok izleniyormus bu saçma videolar. İzlenilen yerlerde Türk kadınları memelerini açıp sokakta geziyor kendilerini satıyorlar olarak anlatıyorlar.
Sonra da kadınlarımızı taciz etmeye kalkıyor deyyuslar.

Haa bir de otobanlarda bayılttıkları çocukları alıyorlar (bazıları oyuncak bile oluyor.) Dileniyorlar. Sonrada siz dileniyorsunuz diyorlar.

Bunlara yaşamak haram, infaz edilmeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…