18 yaşındaki kızı evlendiriyorlar

Bu durumu ben de düşündüm ama olacak bir şey değil.
Nasıl olacak şey değil? Bir kişinin, insanın sevmediği birisiyle zorla evlendirilmesinden bahsediyoruz.Dediğimi yapsın sonrasında nasıl olsa 18 yaşında, bir süre sonra ya ailesi hatasını anlar ve durumu düzeltmeye çalışırlar yada kız bir süre kadın sığınma evinde yaşadıktan sonra kendine yeni bir hayat kurar.
 
Yapabileceğin bir şey yok. Poliste çözüm değil çünkü kıza ailesi tarafından verilecek tepki iyi olmayacaktır. Umalimda evleneceği kişi doğru düzgün birisidir.
 
18 Yaşında evlenebilir yasal bişey. Ama kız istemiyor ve zorla evlendiriyorlarsa bu yobazlıktan başka bişey değildir. Polisi arayabilirsiniz onun haricinde yapabileceğiniz başka bişey yok. Sizin adınız bu insanlara ulaşmasın yeter onun haricinde başınız belaya girmez.
 
Nasıl olacak şey değil? Bir kişinin, insanın sevmediği birisiyle zorla evlendirilmesinden bahsediyoruz. Dediğimi yapsın sonrasında nasıl olsa 18 yaşında, bir süre sonra ya ailesi hatasını anlar ve durumu düzeltmeye çalışırlar ya da kız bir süre kadın sığınma evinde yaşadıktan sonra kendine yeni bir hayat kurar.

Ailesinin bu durumu anlayacağını sanmam.
 
Kız arkadaşımın babasının kardeşi 18 yaşında. 18 yaşında kızı evlendiriyorlar. Kız istemiyor. 18 yaşında kim evlenmek ister ki? Köyde büyümüş bir kız ailesi bayağı bir geri kafalı tiplerden. Bu durumda beni ilgilendiren pek de bir şey yok ama yine de bunu bana kız arkadaşımın söylemesi çok rahatsız ediyor beni. Kız arkadaşımın ailesi herkes bu durumu normal buluyor bir türlü anlam veremiyorum. Kafam almıyor 40 yaşındaki bir adam 18 yaşındakini kız kardeşini nasıl evlendirir? Nasıl buna izin verir. Bunları yazma sebebim hem biraz içimi dökmek hem de bu duruma sizce yapabileceğim bir şey var mı sizce? Ne kadar beni ilgilendirmese de aşırı derecede rahatsız ediyor bu durum.

Yok öyle dünya! Ben bile istemediğim bir şey bana yapıldığı zaman ev halkına karşı nasyonal sosyalist oluyorum.
 

Geri
Yukarı