18 yaşındayım ve ne tür bir meslek seçmeliyim?

Dil bilgini kullanmak istiyorsan dilden gidip geleceğini belirleyebilirsin. Önünde sınırsız yol var. Herhangi bir işe girişip Rus şirketlerle çalışabilirsin Rusçanla, Rusçanı hiç kullanmayıp tamamen farklı bir alana da yönelebilirsin. İlgi alanını bilmeden, notlarını, netlerini bilmeden yorum yapmak zor.
 
Dil bilgini kullanmak istiyorsan dilden gidip geleceğini belirleyebilirsin. Önünde sınırsız yol var. Herhangi bir işe girişip Rus şirketlerle çalışabilirsin rusçanla, rusçanı hiç kullanmayıp tamamen farklı bir alana da yönelebilirsin. İlgi alanını bilmeden, notlarını, netlerini bilmeden yorum yapmak zor.

Notları idare ediyoruz.🙃
 
Dil üzerinden ilerlemek istiyorsan çok seçenek var. Turist rehberliği, tercümen, altyazi cevirmeni, kitap makale çevirmek... Tabii bunları ek olarak yapmanı öneririm, bir yayineviyle anlaşır, boş zamanında Rusça bir kitabı Türkçeye çevirir sayfa başına kazancını saglarsin.

Okuyacağın bolum ise senin vermen gereken bir karar, üstte dediklerimi yapmak için mütercim tercümanlık iyi bir seçenek olabilir. Işsiz kalma imkanın olmaz. Birçok tercüme bürosu bu bölümden mezun kişileri tercih ediyor.
 

Geri
Yukarı