18 yıllık laptopa SSD takmak mümkün mü?

1739284999350.png

Resimde görüldüğü üzere sağ alt kapağı (pilin yanındaki) kapağın vidasını sökerek kapağı çıkartıp HDD'e ulaşabilirsin.
(Görsel temsilidir) teknik becerin yoksa servise danışman gerekilir ya da adım adım tarif edebilirim.

PC nizin şu anki durumundan memunsanız, mevcut sisteminizi programlarınızı, dosyalarınızı, ayarlarınızı vs olduğu gibi korumak istiyorsanız birinden emanet disk kutusu alarak HDD yi SSD ye klonlayabilirsiniz. Zor değil.
Sonra HDD yi söküp yerine SSD yi taktığınızda (sizin laptopunuzda aşırı kolay ) sisteminiz tıpatıp eskisi gibi kullanılabilir. HDD yi ise yukarıda anlatılan şekillerden uygun olanı ile takıp kullanabilirsiniz.

Fanın vidalarını da al bütün halde gelecektir. Macun kuruyup yapışmış olabilir sağa sola doğru minik minik oynat bırakacaktır fanı söküp takarken fan soketini bağlamayı unutma.
Sadece macun değil fanın blok ızgarasını toz ile kaplayıp kaplamadığını ,kaplamış ise detaylı temizliğini unutma.
Ayrıca işlemcinin bloğunun vidalarını da sökmek zorundasın vidaların yerlerini unutma orası bir bütün.

Fanın vidalarını da al bütün halde gelecektir. Macun kuruyup yapışmış olabilir sağa sola doğru minik minik oynat bırakacaktır fanı söküp takarken fan soketini bağlamayı unutma.
Sadece macun değil fanın blok ızgarasını toz ile kaplayıp kaplamadığını ,kaplamış ise detaylı temizliğini unutma.
Ayrıca işlemcinin bloğunun vidalarını da sökmek zorundasın vidaların yerlerini unutma orası bir bütün.
Gelmedi fan geldi sadece. Bakır boru gelmedi. Yardım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı