180 cm masa duvara monte edilir mi?

siyartz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu şekilde 160-170 belki 180 cm bir mdf masayı duvara sabitleyeceğim. Eni 70 veya 80 cm olacak. Bu masayı duvara bu şekil L masa gönyesi ile sabitleyeceğim. Masamın üzerine 2 adet monitör(Monitör koluna bağlılar.) Ayrıyeten kasa var. O da bir 10-15 kg vardır. Ivır zıvır yemek yediğimde tabak çatal vs. bu tür hafif şeyler koyacağım. Yani çok ağır şeyler taşımayacak. Şimdi sormak istediğim bu masayı duvara sabitlersem herhangi bir sağlamlık problemi olur mu? Bu L gönyelerden 4 adet kullanmayı planlıyorum. Fikirlerinize göre arttırabilirim veya azaltabilirim. Ya da bu sağlam olmaz şu gönye kullan dediğiniz bir yöntem varsa fikirlerinizi istiyorum. Masa ayağı kullanmayı hem fiyatı arttırdığı için hem estetik açıdan daha hoş göründüğü için tercih etmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1729291900093.png
    1729291900093.png
    478,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 1729291914226.png
    1729291914226.png
    224,7 KB · Görüntüleme: 85
10-15 Kg fazla bir ağırlık. Tavsiye etmiyorum en ufak baskıda masanın bağlantıları çıkabilir ve kasanızın düşmesine sebebiyet verebilir.

Bundan almak mantıksız geldi katlanabilir olduğu için. Katlanabilir olduğu zaman dezavantaj olmuyor mu? L profilleri 4 adet atacağım ayrıca çelikten masanın ucuna kadar gelecek şekilde 70x70 şekilde yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca bolca sabitleme deliği açıp kaliteli dübel ve vidalarla duvara sabitlemeyi düşünüyorum. Sizce sağlamlık payı nedir?

1 masa ayağı ortaya koyulsa bile yanlarda ağırlık dengesi olmadığı için pek etki etmez. İki yandan ayakla tutturulur ise o zaman belki olabilir ancak garantisini veremem.
Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.

Güncelleme
Yabancı Video ve Türk bir arkadaşın videosu bu videolarda mümkün olduğu görünüyor. Acaba bu şekilde yapsam ve üstüne kasa koymasam. Acaba uzun sürede bana problem çıkartır mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı