1800 TL bisiklet önerisi

tek258

Decapat
Katılım
15 Ekim 2019
Mesajlar
83
Çözümler
2
Merhaba bisiklet almak istiyorum ve çok fazla bir bilgim yok. Hem çukurlu, taşlı, engebeli arazide aynı zamanda da şehir içinde, rampalarda, asfalt yolda kullanışlı ve beni çok fazla yormayacak bir bisiklet arıyorum. Bütçem 1800TL civarı. Şimdilik şunlara göz atma şansım oldu:



Rockrider ST 520 almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Evimin yakınında decathlon var ve oradan almak bana daha mantıklı geliyor. İki bisikletinde hem iyi hem kötü yorumları var. Birisi çok rahat ve sağlam derken birisi 1 hafta da kırıldı diyor. Açıkçası karar vermedim. Öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
 
Dağ bisikleti alma pişman olursun. Sürmesi çok zahmetli.
Ne gibi zahmetli? Eğer Maşa'yı kilitler ise gayet keyifli sürebilir ve zahmeti yok. (Corelli Snoop 5.3 HD sahibiyim)
 
Decathlon önermem. Böyle bir firmanın pek iyi bisiklet yapabileceğini düşünmüyorum önerim ise Rcx 400 serisi alabilirseniz 500 serisi 2 arkadaşımda da var çok iyi bir bisiklet.
 
Hem hafif taşlık zeminlerde hemde şehir içi kullanımına uygundur rahalıkla alabilirsin.


Öneriniz için teşekkür ederim. Açıkçası 2 bisiklet de gayet güzel güzel duruyor. Bunlardan birisini alabilirim sanırım.
Corelli markasının bide şöyle bir bisikletini buldum Trivor 6 | Corelli Bisiklet
Nasıldır iyimidir?
Decathlon önermem. Böyle bir firmanın pek iyi bisiklet yapabileceğini düşünmüyorum önerim ise Rcx 400 serisi alabilirseniz 500 serisi 2 arkadaşımda da var çok iyi bir bisiklet.
Peki böyle düşünmenize sebep olan şey nedir?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı