Arkadaşlar klavye ve faremi yenilemek istiyorum. Bütçem 1800 - 1900 TL önerilerinizi bekliyorum. klavye olarak mekanik klavye istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız klavye mekanik değil.Switch rengi ne olsun eliniz küçük mü büyük mü nasıl bir şey istiyorsunuz.
Klavye olarak Logitech sağlam bir markadır bunu öneriyorum sağlam bir klavye
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse olarak da Razer öneririm Switch ömrü ve malzeme kalitesini güzel buluyorum eliniz küçük ise mini versiyonu da var kronik bir optik sorunu da yok
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-optik-oyuncu-mouse-fiyati,684088182.html
Klavye olarak Logitech sağlam bir markadır bunu öneriyorum sağlam bir klavye
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu kronik sorunlu bir klavyedir. Forumda önerilmiyor. Mekanik de değil ayrıca. Tuş basmama sorunu var.
Hocam yazıyoruz size mesajlara zahmet olmazsa bakın, k68 Red dedim ek olarak1200tl ye en iyi hangi mekanik klavye almak mantıklı
olur ?
1200-1500tl sini klavyeye ayiracam sizce hangi klavye en mantikli olur asus tuf k3 almayi düşünüyorum
yardimci olabilecek varmi
yardimci olabilecek varmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.