1800 TL oyuncu bilgisayarı toplama

Arkadaşlar benım oynayacağım oyunlar orta düzeyde. Mesela emulatorle Brawl Stars, PUBG Mobile, Valorant falan. Bunları kaldıracak sahibinden de bu fiyata en iyi hangi PC'yi alabilirim? Ben pek anlamıyorum da bilen varsa yardımcı olup link atabilir mi? 1800 TL bütcem var.

1-APU mu olsun yoksa ekran kartı olsun mu hocam?
2- 0 olacak değil mi?

Arkadaşlar benım oynayacağım oyunlar orta düzeyde. Mesela emulatorle Brawl Stars, PUBG Mobile, Valorant falan. Bunları kaldıracak sahibinden de bu fiyata en iyi hangi PC'yi alabilirim? Ben pek anlamıyorum da bilen varsa yardımcı olup link atabilir mi? 1800 TL bütcem var.

Hocam çok acil değilse şimdi almanı önermem. Bütçe ve ortalıktaki fiyatlar malum.

2 adet:

Kasa ve PSU 2.elden uygun bulmaya çalışacağım; Bütçe zorlanıyorsa 120 GB SSD alabilirsin.

İzmir'de yaşıyorsanız link atayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı