1800 TL Sistem Tavsiyesi

İşlemci: AMD A10-7870K = 520 TL
Anakart: Asus A68HM-K DDR3 2400Mhz = 214 TL
Ram: Kingston HyperX 16GB (2x8) 2400Mhz DDR3 = 370 TL
HDD: Seagate 1TB 7200Rpm = 200 TL
SSD: Samsung 120GB 850 EVO = 240 TL
Kasa: Aerocool GT Black Advanced Edition 500w 250 TL
bu işlemci için daha once sistem toplanmıstı buradan testlerıne bakabılırsın :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
suraya da bakıp 7870k nın performansı konusunda bıraz bılgı sahıbı olabılırsın

evet biliyorum zaten recep ve ali abinin bütün sistem toplamalarını izlemiştim :D apu sistemide biraz o yüzden seçtim peki sence apumu ekran kartlımı ? :)

bence apu yeterlidir yanı soyle soyleyeyım kardesıme Sen sımdı fps oyunları oynamayı tercıh edıyorsan eger apu yeterlıdır. yok ben grafık oyunlarını oynarım dersen eger onlar bı ekran kartılı sıstem daha ıyı gelır bıde apunun dual graphic ini de unutmamak gerekır bi 7 serisi ekran kartı yada r7 or r9 serisi ekledıgınde zaten performansını 2 3 katı ıle alıyorsun bide apular da ozellıkle a8 ve a10 işlemciler gayet guclu işlemcilerdir. Ben sahsen apudan memnun kaldım. Yani apu aldıgında bf cs go gibi oyunları rahat rahat oynarsın helekı cs go yu full ayarda oynayabılırsın. Eğer 4 5 sene sonra yenı sıstem yapacaksan parayı da cope atmanın bır anlamı yok. Tabi lüx kullanıcının seçimine bagldır :D

evet biliyorum zaten recep ve ali abinin bütün sistem toplamalarını izlemiştim :D apu sistemide biraz o yüzden seçtim peki sence apumu ekran kartlımı ? :)

Dostum APU'nun içinde ki işlemci zaten X4 860K'nın aynısıdır. GPU ise R7 240-250 arası bir GPU. Sence X4 860K + GTX 950 gibi güncel ve R7 240'dan kat kat daha performanslı bir kart mı yoksa APU (X4 860K + R7 240) mu? Bu sorunun cevabını sana bırakıyorum. GTA 5'de APU ile atıyorum 30 FPS alıyorsan, GTX 950 ile 50 FPS alırsın (FPS değerlerini kafadan attım misal olarak yani). Zaten testlere bakabilirsin. FPS'ler arasında ki akıcılık farkını anlayınca bu yorumumu hatırlarsın. APU seni 4 sene götürmez ama önerdiğim sistemler götürür. Sen yine de ilk önerdiğim DDR4 Skylake sistemi al bence. Çünkü en sağlamı odur şuan.

eyvallah beyler :D saolun gözden geçirip sonucu yazarım :D

bence apu yeterlidir yanı soyle soyleyeyım kardesıme Sen sımdı fps oyunları oynamayı tercıh edıyorsan eger apu yeterlıdır. yok ben grafık oyunlarını oynarım dersen eger onlar bı ekran kartılı sıstem daha ıyı gelır bıde apunun dual graphic ini de unutmamak gerekır bi 7 serisi ekran kartı yada r7 or r9 serisi ekledıgınde zaten performansını 2 3 katı ıle alıyorsun bide apular da ozellıkle a8 ve a10 işlemciler gayet guclu işlemcilerdir. Ben sahsen apudan memnun kaldım. Yani apu aldıgında bf cs go gibi oyunları rahat rahat oynarsın helekı cs go yu full ayarda oynayabılırsın. Eğer 4 5 sene sonra yenı sıstem yapacaksan parayı da cope atmanın bır anlamı yok. Tabi lüx kullanıcının seçimine bagldır :D

Kardeş Dual Graphics'den alacağın performansın 4-5 katını alırsın GTX 950 ile. Bu bütçeye kolay kolay GTX 950 alınmaz ona göre değerlendirin bence. APU o kadar abartılacak bir sistem değil elbette bütçesi olmayanlar için bir alternatiftir ama saydığınız oyunlarda APU ile atıyorum 30 FPS alıyorsan GTX 950 ile 50-60 alırsın. Yani arada ki farkı anlayın diye söylüyorum. Bu arada önerdiğim sistemleri Sinerji'den topladım. Ucuza almak istiyorsan Sinerji, SanalTech veya webdenal.com'dan alışveriş yapabilirsin. Bu siteler hem ucuz hem güvenilirdir. Sıkıntı yaşamazsın. i3 6100 ile X4 860K sistemleri yan yana koyarsak ben oyumu DDR4 Skylake tarafına kullanıyorum yani i3 6100. Şimdiden hayırlı olsun (y)

saol kardeşim düşünücem kararımı yazarım buraya :)

saol kardeşim düşünücem kararımı yazarım buraya :)

Israrla şu sistemlerden birini almanı önereceğim :D Bütçeni azcık aşabilir ama kesinlikle değer, mutlaka düşün derim:

Edit: Bu fiyatlar vatandaki fiyatlar, her parçayı ayrı ayrı farklı mağazalardan bakarsan 100-200 TL kadar daha ucuza denk getirebilirsin sistemi. Örneğin:

Msi Nvidia Geforce Gtx 960 Le 2gb 128bit Gddr5 GittiGidiyor'da 199888271 Burada gtx 960 670 tl

adsız2.png

3.png

Adsız.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı