18000 TL sistem önerisi

mrkral474

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Donanım Arşivi V4 sistemini ilk çıktığı zamanlarda sadece ekran kartını RX 580 yerine RX 570 4 GB yapıp İtopya'dan almıştım ve yanında AMD Wraith Max soğutucu da vermişlerdi. Şu anda bu sistemi satıp Yusuf Kayaalp Holiday sistemini almayı düşünüyorum. Konuyu açmamın sebebi, sistemimin ne kadar edeceğine karar verememem ve sizce almayı düşündüğüm sistem fiyatına göre iyi mi? En fazla 17-18 bin TL civarına çıkabilirim ve ikinci el önerilerine de açığım.

Merhaba, iyi sosyaller. Donanım Arşivi V4 sistemini ilk çıktığı zamanlarda sadece ekran kartını RX 580 yerine RX 570 4 GB yapıp İtopya'dan almıştım ve yanında AMD Wraith Max soğutucu da vermişlerdi. Şu anda bu sistemi satıp Yusuf Kayaalp Holiday sistemini almayı düşünüyorum. Konuyu açmamın sebebi, sistemimin ne kadar edeceğine karar verememem ve sizce almayı düşündüğüm sistem fiyatına göre iyi mi? En fazla 17-18 bin TL civarına çıkabilirim ve ikinci el önerilerine de açığım.

Kasanın içinde PSU dandik ve 500W yetmez. M.2 MLD o da kötü. Almıştım 2 aya bozuldu. 650-700W PSU'lu M.2 de bilindik marka al.

Kasanın içinde PSU dandik ve 500W yetmez. M.2 MLD o da kötü. Almıştım 2 aya bozuldu. 650-700W PSU'lu M.2 de bilindik marka al.
Biz 3 yıldır kullanıyoruz hiç sıkıntı çıkmadı. 500W PSU da yeterli.

İşlemciyi 5600 yap.
4GB VRAM'li bir sistemi ne yapacak?

Bu attığın sistem olabilir. Kasayı MSI yaparak alırsan daha sağlıklı olur. PSU kalitesi açısından fark eder.

Biz 3 yıldır kullanıyoruz hiç sıkıntı çıkmadı. 500W PSU da yeterli.

4 GB VRAM'li bir sistemi ne yapacak?

500W PSU hiçbir işe yaramaz kaliteli PSU almissin demek ki 3 yıldır kullaniyorsun.

500W PSU hiçbir işe yaramaz kaliteli PSU almissin demek ki 3 yıldır kullaniyorsun.

MSI kasasını al 600W'lik 1K üzerine ekliyor M.2 MLD yerine MSI M.2 500GB al arkana bakma.

8e yakın sistemde MLD ssd kullanıyoruz. Dram olmadıktan sonra SSD çok da fark etmiyor. DRAM'li model olursa da fiyat +600 / +1000TL fark ediyor. Çok da şart değil. 500W PSU o sistem için yeterli. 450W da yeterli. Burada sorun Wattage değil, PSU'nun kalitesiz olma ihtimali. Kapasitörlerin dandikliği, markanın güven vermeyişi. 500W olması sorun değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı