18000 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan toplanan sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 23 yaşındayım ve bir hevesle aldım Vatan Bilgisayar'daki abiyee GTA 5 oynayabileceğim iyi bir sistem toplamasını istedim bütçemin 18.000TL olduğunu söyledim ve Ryzen 5 içeren bu sistemi kurdu bilgisizim yorumlarınız beni çok üzdü aldığıma pişman oldum 3ay önce almıştım.

3 ay önce mi?.. O paraya o zaman taş gibi sistem alırdın her oyunu en yüksek te açardın...

Arkadaşlar 23 yaşındayım ve bir hevesle aldım Vatan Bilgisayar'daki abiye GTA 5 oynayabileceğim iyi bir sistem toplamasını istedim bütçemin 18.000TL olduğunu söyledim ve Ryzen 5 içeren bu sistemi kurdu bilgisizim yorumlarınız beni çok üzdü aldığıma pişman oldum 3ay önce almıştım.

Keşke aldığınız gün yazsaydınız o sistemi 8000e de toplanabilirdi.

Arkadaşlar 23 yaşındayım ve bir hevesle aldım vatan bilgisayardaki abiye GTA5 oynayabileceğim iyi bir sistem toplamasını istedim bütçemin 18.000tl olduğunu söyledim ve RYZEN 5 içeren bu sistemi kurdu bilgisizim yorumlarınız beni çok üzdü aldığıma pişman oldum 3ay önce almıştım.
Geçmiş olsun. İlk defa empati duygum beni bu kadar üzdü. Bence sistemi satıp biraz daha para ekleyip burda konu açıp sorun.

Arkadaşlar 23 yaşındayım ve bir hevesle aldım Vatan Bilgisayar'daki abiye GTA 5 oynayabileceğim iyi bir sistem toplamasını istedim bütçemin 18.000TL olduğunu söyledim ve Ryzen 5 içeren bu sistemi kurdu bilgisizim yorumlarınız beni çok üzdü aldığıma pişman oldum 3ay önce almıştım.

3 ay önce fiyatlar da zamlı değildi. Hadi mağaza fiyatları normal fiyatına göre pahalı da bu sistemi mağazadan almış olsan bile nasıl 18.000 TL tutabiliyor ya? Bir de 3 ay önce. 3 ay önce fiyatlar şuankilerin yarısıydı yaklaşık.

Vatan da GTA 5 sistem deyince hep GT710 veriyorlar. Daha önce yaşayan çok. Geçmiş olsun hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı