1800TL 144Hz 1ms pivot monitör tavsiyesi

Kendiniz kullandınız mı? Pek bilinedik bir monitör o fiyata 240 Hz'de şüphelendirici.
Deneme fırsatım oldu.
Sadece parlaklık sorunu var.
Samsung'un eski panelleri gibi, azaltsan da fayda etmiyor.

Monster markasını çok kullanmadım.
En yakın olduğum ürünleri bile karşı komşumdaki laptop.
Yakında Gamepad'lerini alacağım.
Umarım bir sıkıntı yaşamam.

Mesela Rust oyununda geceleri çok karanlık olur ve 15 dakika sürer. Bu monitör geceleri anlaşılır şekilde gösterir mi? Bir yerde okuduğuma göre siyah sorunu vardı ondan korkuyorum.
Belirgin bir siyah sorunu yok. Ama 3000:1 monitörler gibi bir siyah da bekleme. Diğer İPS ekranlara göre ışık sızması gerçekten başarılı.
Oynadığım oyunlardan gece de gündüzde gözüme batan bir ışık sızması siyahın beyaz gibi görünmesi gibi şeylerle karşılaşmadım.

Belirgin bir siyah sorunu yok. Ama 3000:1 monitörler gibi bir siyah da bekleme. Diğer IPS ekranlara göre ışık sızması gerçekten başarılı.
Oynadığım oyunlardan gece de gündüzde gözüme batan bir ışık sızması siyahın beyaz gibi görünmesi gibi şeylerle karşılaşmadım.

Hiç Rust oynadınız mı?
Oynadıysanız gece hakkındaki fikirlerinizi söyler misiniz.

Hiç Rust oynadınız mı?
Oynadıysanız gece hakkındaki fikirlerinizi söyler misiniz.
Rust oynamadım ama Forest oynadım.
Forest'da gece iken gayet gerçekçi bir görüntü vardı. Gece hissiyatını yaşatıyor fakat monitör alırken tek kriterini bu olmamalı bence. Yani monitör İPS, 144HZ ve pivot özelliği var. Ek olarak Samsung ve diğer markalar gibi 3,4,5 ölü pikselde garanti kapsamına girmiyor. 1 ölü piksel olması yeterli. Zaten panel Panda üretimi bir panel ve ölü piksel yaşayacağınız zannetmiyorum. 1 yıldır kullanıyorum ve şahsen yaşamadım.
Bu arada monitörde ek olarak yazıcı kablosu ile bilgisayara bağlayıp usb hub olarak kullanabiliyorsunuz. Arkada 3 tane 3.1 Gen2 olması lazım. Bir de hızlı şarj var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı