shadeblade
Centipat
Sizin vücut yapızına bağlı. Ben 67 kilo iken çok daha rahattım, göbeğim falan yoktu mesela.
Anladım sağ olun.
Sizin vücut yapızına bağlı. Ben 67 kilo iken çok daha rahattım, göbeğim falan yoktu mesela.
Kilodan çok yağ oranın kaç, önemli olan o. Mesela ben 1.84 boyundayım ve kilom 80 ama yağ oranım yüzde 15-20 arası. Bir diyetisyende ölçtürmeni tavsiye ederim.Arkadaşlar boyum 184 185 civarı şu anda 12.sınıfım ve sınava hazırlanıyorum. Günde 8 falan saat ders yapıyorum. Üstüne pandemiden dolayı falan da sürekli evdeyim. Bu yüzden bayağı hareketsiz kalıyorum ve çikolata tarzı şeyleri fazla tüketiyorum sürekli oturduğum için kilo aldım son 1 yılda biraz göbeğim de çıktı. Şu an 82.5 kiloyum çok mu fazla sizce kafama takıntı yapmak da istemiyorum. Abur cuburları, beyaz ekmek gibi şeyleri yemiyorum bir süredir. Ve sizce ideal kilom kaç olmalı?
Düzenli ve kalorili beslenmeniz gerekiyor. Mesela tek öğünde 2 porsiyon iskender yerine 1 porsiyon şeklinde düzenli tüketmek.Ben alamıyorum ne kadar yesem de alamıyorum ve sürekli acıkıyorum 2 tabak pilav yedim her gün 1 ay boyunca 2 kilo vermişim almak istiyorum![]()
Merhaba, benim boyum 188 ve kilom 85 eğer ki omuzların dar değil ve geniş ise kilonu arttırmanın tavsiye ederim. Nedeni ise yapılı durman, dışarıda ki insanlar spor yaptığını sanarlar.Yorumunuz için teşekkürler 24 çıkıyor sanırım normal, ama ben yine de biraz vermeye çalışacağım sınavdan sonra spora başlarım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.