19 yaşından sonra programlamaya başlanır mı?

Veli_Darkham

Decapat
19 yaşındayım, programlama benim çocukluk hayalim ve bir türlü öğrenemedim, şu an liseyi bitirdim bu satten sonra olur mu? Olursa nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenmenin yaşı yoktur, geç kalmış da sayılmazsınız.

Zaten bu gibi programlama, dil öğrenme vs. okullarda öğretilmez. Çok temel diyelim yada. Senin kendin araştırıp çeşitli kaynaklardan dil ve programlara hakim olman lazım. Kesinlikle tam vaktidir.

Öğrenmenin yaşı yoktur. Ayrıca gençsiniz. Öğrenmek istiyorsanız peşini bırakmayın derim. Videoları da izlemeni tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 26 yaşındayım.Mühendislik bitirdim.Denildiği gibi üniversitede çok temel bir eğitim veriyorlar ve ben ne yazık ki üniversite hayatımı boş geçirdiğim için o aldığım temel eğitimi de hatırlamıyorum.Yani sıfırdan farklı bir dilden başladım kendimi eğitmeye.Başarırsak ne ala

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı