26 yaşından sonra programlamaya nereden başlamalıyım?

BTK yazdin ya, kucumsuyor orayi.
Küçümsediğim yok. Sadece projeyi sadece "yaptık" demeleri için yapmalarını eleştiriyorum. O kurslarla yazılımcı falan yetiştiremezsin. Bunu sadece ben değil, bu işle uğraşan herkes söylüyor.

Bana karşı olan kinini her konuda göstermen de garip. Sevmediğin kişileri "göz ardı" edebiliyorsun. Sanal bir ortamda bu kadar gergin olmana gerek yok. :)
 
Güldüğüm şeyi sormuştun ben de sana konuyu okumanı söyledim. Ondan sonra saçma sapan bir yazı yazdın ondan bahsediyorum. Çokta problem değil, alınma bu kadar.


Haklı olmasam yeni başlayan birisine bu kadar emin şekilde yazmam merak etmeyin. Bu kursların tek amacı "yazılım bilen" 1 milyon adam yetiştirmekten öteye gitmez.
Neden alınayım hocam? Aksine bu yazdığınızla yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim :D. Sorununuz ne bilmiyorum ama agresifliğe gerek yok. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil.
 
Neden alınayım hocam? Aksine bu yazdığınızla yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim :D. Sorununuz ne bilmiyorum ama agresifliğe gerek yok. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil.
Agresifliğim yok, alınma diye ondan diyorum. Bilmediğin şeyi öğrendiysen ne mutlu bana. :)
 
Yol yakınken tartışmayı bırakın bence. İşe yaramıyor da :)
Bir tartışma yok. İnsanlar konuşarak anlaşır. Yazıyla konuştuğumuz içinde tonlamalar ve mimikler olmuyor. O yüzden karşıdaki seni yanlış anlayabiliyor. :)
 
Bir tartışma yok. İnsanlar konuşarak anlaşır. Yazıyla konuştuğumuz içinde tonlamalar ve mimikler olmuyor. O yüzden karşıdaki seni yanlış anlayabiliyor. :)
Evet haklısınız hocam. Bu forumda tartışırsam sadece bir kişiyle tartışırım. O da çok bilmişlik taslayan birisi. Sizle bir sorunum yok. Olsun istemem de.
 
Hocam her şeyden önce hangi yazılım alanına ilginiz olduğuna karar verin bence. Ardından yol haritası için buradaki websiteyi öneririm gerçekten çok ayrıntılı şekilde sunmuşlar.
 
BTK kursları cidden kaliteli hazırlanmış. Onlara bakabilirsin. Pyhton, C# istediğin dilde başla.

Keşke komik olanı söyleseniz de bilmediğimiz bir şey varsa bilgilensek. @Ecmel
C den başlamayı düşünüyorum. Hangisinden başlamak gerek diye düşünmektense bir şekilde içine dalayım yolumuzu buluruz düşüncesindeyim.
İyi geceler arkadaşlar. Seviyeli tartışmalarınız daha da yol gösterici oluyor. Hepinize teşekkürler :)

Bir sorum daha var. İstanbul teknik üniversitesinin bilişim teknolojileri adı altında bir tezsiz yüksek lisans programı var. Buraya her lisans mezunu başvurabiliyor. 27.000₺ gibi bir ücreti var sanırım. Network ve hocaların kalitesi açısından buraya başvurmak mantıklı mıdır sizce? İtü olması beni cezbetti açıkcası. Yoksa bu fiyat bazında çok da gerekli değil midir? Eğer bana güzel şeyler katabilecekse maddiyat çok önemli değil bir şekil halledebilirim. Giden duyan gören bilgisi olan var mıdır?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı