Valla bugün evlatlıktan reddetmeyi düşündüğünü söyledi. Hatta, bu evden gitmeden tek lokma vermeyecekmiş, abartmıyorum. Zaten 2009 yılından beri annem ve babam boşanmış durumda. Babamın bana bugün son dediği şey; "Ya anneni arayacaksın, yada ben annenle konuşacağım senin buradan gitmen için." Normalde bu lafı küfürlü söylüyor. Hani gitmenin küfürlü hali vardır ama forum kuralları gereği bunu nazik dillerle anlattım.Şaka mı yapıyorsun? Koskocaman adamsın yahu! Nasıl olur da baban sana bu cezayı verir, mutfağın kapısını kilitlemek nedir yav! Babanın ruh sağlığı yerinde değil galiba.
Ayrıca ben kendi başıma bir işi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilecek durumda ve psikolojik sağlığımda da değilim. Kısacası hep aileme muhtaç yaşıyorum, kendi ayaklarımın üstünde duramıyorum.
Ayrıca babam benim psikolojik sağlığıma iyi gelmesi amacıyla seans başına 500 TL para alan bir tür şifacıya götürdü. O şifacı, bir takım tuhaf hareketler yaparak uzaktan güya benim bioenerjimi, auramı düzenledi. Ancak, şifacıdan sonra iyice çöktüm ve duygusal boşluklar, kendimde hissetmemeler, kendi evimde olmama rağmen etrafa baktığımda kendi evimi tanımamak gibi sıkıntılar yaşamaya başladım... Benim tek iyi bir özelliğim vardı o da müzikti. Şifacıdan sonrada müzik kulağımda olumsuz düşüşler oldu ve dikkat eksikliği, aşırı geçmeyen yorgunluk, uyumama rağmen 24 saat uykusuzluğun verdiği o ağır yorgunluk hislerim geçmedi... Babam benim ruhsal sağlığımı tehlikeye atıyor ama farkında değil... Ayrıca şifacının yaptığı teknik japonların insanları fiziki ve psikolojik olarak doktor ve psikolog yardımı olmadan, birkaç dakika içerisinde iyileştirmek için kullandığı "Reiki" adı verilen bir yöntemin benzerini, bana şifacı uyguladı ama bundan çok zarar gördüm ve hala daha görüyorum...
Son düzenleme: