GTX 950/GTX 960 sistem toplama

Bütçeniz varsa i3 almayın. Gtx 950 alın ve en ucuz olanı alın.
Bana kalırsa marka tercihiniz bu sefer hem cebinize hem performansınıza yansıyacak 2 hafta bekleyin aceleniz yoksa yeni gelen Rx470 çeşitli sitelerde incelemesi mevcut benchmarkları dereceleri herşeyi ortada kartın Gtx 970 ayarında bir kartı 700-800 arası bir fiyata alabilirsiniz hemde 4gb. Markayı değil bütçenize uygun en iyi çözümü seçin.Ama siz bilirsiniz.

Bütçeniz varsa i3 almayın. Gtx 950 alın ve en ucuz olanı alın.
Bana kalırsa marka tercihiniz bu sefer hem cebinize hem performansınıza yansıyacak 2 hafta bekleyin aceleniz yoksa yeni gelen Rx470 çeşitli sitelerde incelemesi mevcut benchmarkları dereceleri herşeyi ortada kartın Gtx 970 ayarında bir kartı 700-800 arası bir fiyata alabilirsiniz hemde 4gb. Markayı değil bütçenize uygun en iyi çözümü seçin.Ama siz bilirsiniz.
Bu hafta içerisinde sistemi toplamam lazım. Yani evet acelem var

Aklıma takılan şey bir sistemde SSD olmaması ve RAM'in 8 GB olması oyunların performansını ne kadar düşürür. GTA 5'in önerilen RAM hafızası 8 GB

kendi sistemim havale ile 2439 tl tutuyor. guc kaynagini amazondan aldim evga supernova 750 watt b1 gayet memnunum. incelemeni tavsiye ederim. sadece ram 2400 mhz aldim yanlislikla onu 2133 mhz yap.

Dosya Ekleri

• pc.PNG
    pc.PNG
    31,3 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı