GTX 950/GTX 960 sistem toplama

Evet inceledim. 2400 TL olan sistemin işlemcisi AMD. Ben pek AMD taraftarı değilim. O yüzden parçalarımın AMD olmasını istemiyorum.
Bende AMD taraftarı değilim. Öyleyse şöyle yapmayı deneyin.
İşlemci: IntelCore i3 6100 3.7 GHz
Anakart: MSI Bazooka B150
RAM: Kıngston 2x4 HyperX Fury
HDD: Seagate 1TB HDD
SSD: HyperX Fury 120GB
Ekran Kartı: GTX 960

Sizin sistemi topladığınız sitede böyle bir sistem kaç tl tutuyor? Ayrıca sistemi nereden topladınız?

Son düzenleme:
Bende AMD taraftarı değilim. Öyleyse şöyle yapmayı deneyin.
İşlemci: IntelCore i3 6100 3.7 GhZ
Anakart: MSI Bazooka B150
RAM: Kıngston 2x4 HyperX Fury
HDD: Seagate 1TB HDD
SSD: HyperX Fury 120GB
Ekran Kartı: GTX 960

Sizin sistemi topladığınızı sitede böyle bir sistem kaç tl tutuyor? Ayrıca sistemi nereden topladınız?
Vatan Bilgisayardan topladım. Kaç TL olduğunu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. sistem tercih edilmeli sebebi ise 950 ve 960 arasında çok fark yok. 2. sistemdeki işlemci İ5 6402P yapılmalı, ekran kartı en ucuz 950 alınmalıdır sebebi ise aradaki 3-5 derece için 60-70 Tl para vermeye değmez, 8 GB RAM sıkıntı çıkartır.
İ3 ileride sorun yaşatabilir almışken İ5 alınmalı.
Haklı olabilirsiniz. İki sisteminde kendine göre avantaj ve dezavantajları var.

Son düzenleme:
Kardeşim en mantıklı si 2. Sistem. Öyle ki 1. Sistemdeki ekran kartı ile 2. Dekinin pek farkı yok. Bunun la beraber 2 de SSD ve RAM sana gelecek vadedediyor yani sisteminde ilerde 16 GB ilerde zorunluluk olacak onun için iyi SSD de performans için hızlı açılış kapanış illaki lazım ben 2. Sistem diyorum. Saygılar..

Ebrar Bilg..PNG

Ebrar Bilgisayar'dan bu sistemi toplayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı