1900 TL PS4 vs PC

PC mi PS4 mü ?

• PC

Oy: 12 70,6%
  • PS 4

Oy: 5 29,4%

• Oy verenlerin toplamı
    17

alihanöcal

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1 Aydır kafamda PS 4 mü alsam yoksa PC mi ? Diye bir soru var ve acayip kararsızım. PS 4 İstememin bir çok sebebi var. Aynı şekilde PC istememin de. Sebeplerin hepsini size yazacağım. Sizce Hangisini almam benim için iyi olur ?
Sebepler; Açıkcası gamepad'e oyun oynamayı çok seviyorum ama PS 4 oyunları pahalı aynı şekilde onlıne oynayabilmek içinde para vermem lazım ama konsolun kendisini 2.ele 900 veya 1200 Tl civarında bulabiliyorum. PC'de ise durumlar farklı oyunlar daha ucuz sebebini bilmiyorum ama sanırım blu-ray olmadı için ve PC oyunlarının vergisi daha düşük. Aynı zamanda ben steam'i PNS'den daha çok seviyorum ve meslek olarak dan siber savunma düşünüyorum ama her şekilde elimde bir laptop var. Konsolda The order 1886, bloodborene, knack falan var ama PC'de LOL, Dota 2, CS:GO, H1Z1 falan var ve asıl gözümü korkutan PS 4 ne kadar gider PS 4 neo ile arsında ne kadar fark var ? Eğer PC alırsam özellikleri şu şekilde olacak;
Kasa: Tx Omega 450W
İşlemci: İntel Pentium G4400
Ekran Kartı: MSİ R7 370 2GB
Ram:Kingston 8GB 2133 MHZ
Anakart: Asus H110M-K
HDD: WD 7200 RPM 1TB
Mönitör: Acer 19.5 900P
Tanıdık bilgisayarcı bunların hepsini 1900 TL'ye bıraktı. Sizce PS 4 mü almalıyım yoksa PC mi ? Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 370 güçlü bir kart, GTA V ultra ayarlarda 45-50 fps verir. Ayrıca 450W PSU yetmeyebilir 550W almanızda fayda var. Eskiden bir Steam hesabınız varsa PSN'e hiç girmeyin her şeye baştan başlamanız gerekecek. Tabi ki son karar sizin saygılar.

Kesinlikle ps4 almalısınız. Pc için bence en az bir 2500 tl niz olması gerek. Sizin topladığınız sistem şu an aşağı yukarı ps4 ile denk performans belki de bazı oyunlarda daha yüksek performans alabilirsiniz. Ama ömrü ps4 kadar uzun olmaz. O nedenle ps4 almanız sizin için daha iyi bir şey olabilir. Ayrıca Exc. oyunlarada ilginiz var. O da bir avantaj Tabi ki. Ama asıl ps4 almanızı gerektiren şey gamepad ile daha çok zevk almanız.

Arkadaşlar şimdi hangisini almam iği olur %60 PC %40 PS 4 kafam karıştı pS 4 alırsam youtube hayalim suya düşer ama PS 4'de kafam rahat sistemim yetecekmi ? Kasacak mı ? derdi yok ve aynı zamanda yayılarak oynayacağım ama PS 4 ne kadar gider yakın bir zamanda neo çıkacak.

Yakın bir zamanda NEO felan çıkmayacak söylenti o. Hiç bir resmi açıklama yok. Bende PS4 alacağım ve NEO çıkarsa satıp NEO alırım bu kadar basit. 1900 TL'ye toplayacağın pc sadece şuanki oyunları low'da oynatır belkide oynatmayabilir ama PS4 her türlü sıkıntısız oynatır. PS4 al kafana göre takıl. Arkadaşlarını çağır onlarla takıl. Aldıktan sonra kendine yavaştan yavaştan para biriktir ve 1-2 yıl sonra daha sağlam bir sistem al PC olarak.

PS4 almanı tavsiye ederim. Exclusive oyunlarının kalitesi ve Türkçe desteği ile elinizdeki bütçeye göre en iyi seçim PS4 1 TB seçeneğidir.

Arkadaşlar bende PS4 ve PC arasında kaldım ben hangi tercihi yapmalıyım. Toplayacağım PC nasıl sizce?

Dosya Ekleri

• Güncel PC Toplama.PNG
    Güncel PC Toplama.PNG
    34,2 KB · Görüntüleme: 130
Rami 8 GB yapın. Anakartı Gigabyte B150M D3H alın. İşlemciyi i5 6500 yapıp ekran kartını RX 480 yapın. Güç kaynağını Aerocool Kcas 600W alın.
Üstadım neden böyle bir öneride bulundun. Güç kaynağını zalman 600w alacağım 192₺ filan. Fakat yaptığım parçalarda bir sıkıntımı var? Oyunları yüksek sevide oynayamaz mıyım?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı