1900 TL PS4 vs PC

PC mi PS4 mü ?

• PC

Oy: 12 70,6%
  • PS 4

Oy: 5 29,4%

• Oy verenlerin toplamı
    17
Sıkıntı yaşamazsın. Ama aynı fiyata daha fazla performans varken neden daha az performans alacaksın? Ben diğer parçalardan kısmadım. Sadece bazı parçaları olması gereken seviyeden yüksek tutmuşsun. Yani para israfı. Bu parayı daha verimli kullanabilmen için değiştirmeni önerdim. Yoksa önerdiğim bileşenler de çok düşük değil.

Sıkıntı yaşamazsın. Ama aynı fiyata daha fazla performans varken neden daha az performans alacaksın? Ben diğer parçalardan kısmadım. Sadece bazı parçaları olması gereken seviyeden yüksek tutmuşsun. Yani para israfı. Bu parayı daha verimli kullanabilmen için değiştirmeni önerdim. Yoksa önerdiğim bileşenler de çok düşük değil.
Saygılar arkadaşım yanlış anlama beni bu konuda hiç bir bilgim yok. Sadece Recep Baltaş'ın daha önceden önerdiği sisteme ben bir şeyler ekledim. İstegim iyi bir oyun performansı sunan bir PC toplamak buda siz arkadaşlara sorarak olur anca.

İstediğin kadar soru sorabilirsin. Sorma diyen yok zaten. Forumun amacı da bu.
Lafın kısası makbuldür şuan toplayacağım bu sistem ile ileri düzey oyunları rahat bir şekilde uzun yıllar oynamam mümkün müdür? Daha doğrusu bu sistem ile hangi düzey oyunları oynarım. GTA 5, FİFA 17

Dosya Ekleri

• Güncel PC Toplama.PNG
    Güncel PC Toplama.PNG
    34,2 KB · Görüntüleme: 124
Lafın kısası makbuldür şuan toplayacağım bu sistem ile ileri düzey oyunları rahat bir şekilde uzun yıllar oynamam mümkün müdür? Daha doğrusu bu sistem ile hangi düzey oyunları oynarım. GTA 5, FİFA 17
Yukarıda benim dediğim değişiklikleri yapıp toplarsan süper sistem olur. Seni uzun süre götürür. Piyasada olan optimizasyon sorunsuz her oyunu yüksek ayarlarda oynarsın.

Yakın bir zamanda NEO felan çıkmayacak söylenti o. Hiç bir resmi açıklama yok. Bende PS4 alacağım ve NEO çıkarsa satıp NEO alırım bu kadar basit. 1900 TL'ye toplayacağın pc sadece şuanki oyunları low'da oynatır belkide oynatmayabilir ama PS4 her türlü sıkıntısız oynatır. PS4 al kafana göre takıl. Arkadaşlarını çağır onlarla takıl. Aldıktan sonra kendine yavaştan yavaştan para biriktir ve 1-2 yıl sonra daha sağlam bir sistem al PC olarak.
Kardeş yanlış bilgi vermişin. R7 370 oyunları en yüksek de oynatabiliyor o yüzden kafam karışık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@MBirhanM Kardeşim bu kadar da fanboyluk olmaz. Sen PS4'ün içinde GTX 1080 mi var sanıyorsun? PS4'ün içinde normal bir APU sistem var ve güçsüz bir sistem.

Dostum soruna gelecek olursak, ProBurak adlı arkadaşın söylediklerini yaparsan çok iyi bir sistemin olur. Senin topladığın sistemde bazı sorunlar var. PS4 alma, PC al. Gözün şenlensin. Bu arada, alışverişini Sinerji'den yapmanı öneririm. RX 480'in özel soğutmalı ürünleri çıkıyor, onları almalısın. Referans tasarım iyi değil pek. Mesela Sapphire Nitro, Msi Twinfrozr gibi özel soğutmalar işini görecektir kesinlikle.

@MBirhanM Kardeşim bu kadar da fanboyluk olmaz. Sen PS4'ün içinde GTX 1080 mi var sanıyorsun? PS4'ün içinde normal bir APU sistem var ve güçsüz bir sistem.

Dostum soruna gelecek olursak, ProBurak adlı arkadaşın söylediklerini yaparsan çok iyi bir sistemin olur. Senin topladığın sistemde bazı sorunlar var. PS4 alma, PC al. Gözün şenlensin. Bu arada, alışverişini Sinerji'den yapmanı öneririm. RX 480'in özel soğutmalı ürünleri çıkıyor, onları almalısın. Referans tasarım iyi değil pek. Mesela Sapphire Nitro, Msi Twinfrozr gibi özel soğutmalar işini görecektir kesinlikle.
Kardeş benim sistemim nasıl peki ?

Kasa: Tx Omega 450W
İşlemci: İntel Pentium G4400
Ekran Kartı: MSİ R7 370 2GB
Ram:Kingston 8GB 2133 MHZ
Anakart: Asus H110M-K
HDD: WD 7200 RPM 1TB
Mönitör: Acer 19.5 900P
Tanıdık bilgisayarcı bunların hepsini 1900 TL'ye bıraktı.

@alihanöcal Dostum kasanın içerisindeki güç kaynağı sisteme yetmeyecek büyük ihtimalle. O işlemci de 2 çekirdekli olduğundan bazı oyunlarda FPS düşüşleri yaşayabilirsin. Kısacası o sistemi almamanı öneririm. Sana daha iyi bir sistem topluyorum: Anakart Msi H110M PRO-VD, kasa Aerocool GT 500W, ekran kartı Msi R7 370 2G, işlemci İ3 6098P, RAM Kingston HyperX Fury DDR4 2133 MHZ tek modül, sabit disk WD 1 TB Blue 7200 RPM. Monitör olarak 1920x1080 5 MS LED 21.5" DVI+VGA girişli monitörler 300 TL'den başlıyor. DVI girişi kullanmalısın kaliteli görüntü için. Sistemi Webdenal'dan toplamanı tavsiye ederim. ViewSonic'in saydığım özelliklerdeki bir monitörü 300 TL idi Webdenal'da.

Hocam internet üzerinden alamam o yüzden tanıdık bilgisayarcıdan alacağım en fazla bu sistemi alabilirim en düşük 1850 TL ama kimisi 450 yeter diyor kimisi, 2 GB ekran kartı artık alınmaz diyor. kimisi dual core yeter diyor. zaten ilerde i5 alıp upgrade yapacağım şimdilik böyle olsun zaten yıllarca 64 MB intel ekran kartıyla 480 ve 600p de 10 - 20 FPS oyun oynadım tomb raider 2013 20 FPS de bitirdim. :ROFL:

Ve son kararım PC sonradan bir PS4 veya xbox 360 gamepad'i alacağım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı