1900 TL'ye Notebook Tavsiyesi

Xirman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba technopat uyeleri.Max 1900liralik bir notebook ariyorum ve son zamanlarda nvidia ve ati ekran kartlarini arastiriyorum.Arastirmamda Gt750M Ddr5 128bit lik ekran kartinin Gt840 ve ati 8750 den daha iyi oldugunu ogrendim fps lere bakarak.Dell markasinda bir notebook ta bu ekran kartini buldum sizinde dusuncelerinizi almak istedim,sizce bu notebookun islemcisi yetersiz gelirmi bf4,nfs rivals,grid2 gibi oyunlarda?
Dell Inspiron 7537 S21W65C Notebook Laptop Multimedia Serisi dizüstü Bilgisayar Modeli Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Egemen abi normalde 2.rakami 7 ama niye kotu bende anlayamadim.Benim buldugum linkteki laptop nasil ? Baska sizin onerdiginiz varmi?Benimkinin islemcisi kotu ama ekrani iyi degilmi ?

Rakamla hiç aklını karıştırma sen. Ekran kartlarını kıyaslamak istiyorsan bu siteye bakabilirsin. Senin linkte verdiğin ürün kötü değil. Ekran kartı da güzel. Yine de şu modele bakmanı tavsiye ederim. 750M 128 Bit biraz daha iyi performans verecek olsa da yeni nesil 840M'in gelecek driver ve az ısınma avantajı var. Özel sürücüler geldiğinde 750M 128 Bit ile gözle görülecek bir farkı olmayan noktaya gelir rahatlıkla.

Mobile Graphics Cards - Benchmark List - NotebookCheck.net Tech

Şu modele baksan güzel olur bence :

Asus X550LN XO007D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Abi 750m daha iyi degilmi bu laptopta guzel.isinma olunca kotumu oluyor performansta yani benim linkteki 128bit ddr5 yazinca dedim iyi herhalde simdi parayi eriyom iyice arastirayim dedim. Bi akil ver abi bana benim linktekinin ekran karti iyi gibi islemcisi kotu seninkinin islemci iyi ama ekrani dusuk gibi :(

Guncelleme derken abi o gelincee 840m,750nin performansini verirmi aralarinda gercekten guzel fps farki var

Son düzenleme:
O Dell laptop kötü değil. Donanım olarak güzel. Testlerine baktım soğutması da çok güzel duruyor. Kasa kalitesinin de güzel olduğundan bahsediliyor. İçin ona ısındıysa alabilirsin. Ancak servis dezavantajı var onu bil. Dell servisinin kötü olduğundan yakınıyor kullanıcıları.

Şimdi gelelim Asus'a. Ekran kartı olarak 840M içeriyor. 750M 128 Bit daha fazla performans verecektir. Ancak dediğim gibi gelecek güncelleme ile aradaki fark azalacaktır. Asus biraz daha kalitelidir Dell'e göre.

Sonuç olarak, iki laptop da güzel. Başka modellerle aklını karıştırma. Hangisine için ısındıysa tercih et. Bence ikisi de memnun edecek seni. Dell'e ısındıysa için alabilirsin.

Allah razi olsun abi arastirip beni bildilendiriyorsun.Abi dell in islemcisi beni kurtarirmi oyunlarda ve ram i ? Birde abi bu 840m ye guncelleme ne zaman gelir gelince fark kapanirmi ve abi dell garantisinde cok sikinti olurmuki ?

Dell almayın. Ben iadesini bekliyorum şuan. Wifi'ı çekmiyor yada çok yavaşlatıyor. Ayrıca kasasında da yamulmalar meydana gelebiliyor. Ve servisi ciddi anlamda berbat. 3 Temmuz'da Pcdepo'dan aldığım laptopun kasası 13 Temmuz'da yamuldu ve ben de 14 Temmuz'da servise götürdüm. Hala cihazı bekliyorum. Başlarda değişim düşünüyordum ancak şuan tamamen paramı geri almaya çalışıyorum. Hakem Heyeti'ne başvuru yaptık. İade için DOA raporunu bekliyorum. Almayın, başka cihazlara yönelin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı