1900 TL'ye Notebook Tavsiyesi


Tamam,Abi bunun ekran kartı daha az ısınıyor değilmi ? Performansı bir nevi biraz daha iyidir.Birde abi senin dediğin güncelleme geldiğinde bu 840m ye mi geliyor ? Güncelleme geldiğinde fps leri artacakmı?
 
840M yeni nesil Maxwell platformundan. Daha az ısınır. Güncelleme 8xx serilerine gelecektir. Geldiğinde FPS'leri artacaktır. Artmasa bile zaten şu anda çok iyi durumda.
 
840M yeni nesil Maxwell platformundan. Daha az ısınır. Güncelleme 8xx serilerine gelecektir. Geldiğinde FPS'leri artacaktır. Artmasa bile zaten şu anda çok iyi durumda.
Abi zamanını alıyorum konuyu uzattım kusura bakma.Sadece bilgi öğrenebilmek için soruyorum bunları şu soruları sormazsam içimde kalır abi.
1-Asus markası sağlam notebook yaptığını biliyorum 7 senelik notebook yatıyor evde,peki garantisi?
2-840m nin güncellemesi ne zaman gelir ve bu güncellemelerde neler oluyor.(fps nasıl artıyor)
3-840m nin ilk baştaki 8 bize ne gibi bir faydası dokunuyor?
4-işlemcinin ve ram in oyuna nasıl bir katkısı dokunur öncelik işlemci?
5-İşlemci Cache 4mb bize faydası nedir ? (asusun)
6-Hangi FPS de oyun oynanmaz ?

Abi çok meraklıyımdır sormasam olmazdı :)

GeForce GT 740M vs 840M (incelemede 740m oyunlarda daha çok fps almış bu niye abi merak ettim)
 
Son düzenleme:
Oyunlarda önemli olan ekran kartı. RAM ve işlemci etkisi azdır. 8xx serisi yeni bir seri dediğim gibi. Maxwell tabanında 840M de. Bu yeni mimari daha az ısınıyor. Sana verdiğim Asus modelinde bir sorun yok. Asus'un kalitesini görmüşsündür. Servisleri de güzeldir. Güncelleme yakın bir zamanda gelir bence. Oyunlar için özel geliştirmeler oluyor güncellemede. Yeni nesil oyunlar için özellikle. 20-25'in üstünde olursa FPS güzelce oynanır. Sana verdiğim model oyunları çok rahat açacak. Orta-yüksek ayarlarda rahatça oynarsın oyunları.

Burdan oyunlar hakkında aşağı yukarı fikrin olur. Sürücü ile daha da iyi olacak bu değerler.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html
 
Güncelleme geldiğini nereden öğrenebilirim? Abi birde bu bilgisayarı hızlandırmak için oyunlarda ne yapabilirim ayriyeten bir şey yüklemem gereklimi ssd almaktan başka.
 
Oyunlarda iyi bir FPS değeri için öncelikle iyi bir ekran kartı alacaksın. SSD, FPS değerini etkilemez. Sadece oyunun açılışı, bölümlerin başlaması vs. hızlanır. GeForce Experience kurarsan zaten güncellemeleri bildirir otomatik olarak sana. Bilgisayarı hızlandırdığını söyleyen saçma sapan yazılımları kurma. Windows 8.1 yüklersin burdan bilgisayarına temiz şekilde. Sonra keyfine bakarsın.

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
 
Bakyaaa :) İçimden Dell Geçiyor Ama Garantisi Kötü,Asus diyorum Ekran Kartı Kafayı Yediriyor Off Egemen Abi Off Bi Notebook Alalım Dedik Düştüğümüz Hallere Bak. Ne Varda Bir Sürü Değişik Versiyonlu Notebooklar Çıkarıyorlarki? (aklıma bişi geldi abi,ben bu asusu alayım ekran kartını değiştiremezmiyim eğer 840m ye güncelleme gelmezse.Birde nekadardır bu 750m?)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı