1900 TL'ye Notebook Tavsiyesi

Dell Inspiron 7537 S51W81C modelini almıştım. Servise göndermeden önce çektiğim resmi ekledim.
IMG_20140713_180844.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil oldu peki yamulma.? Sizinkinin ram i ve islemciside iyiymis oyunlarda kasma oldumu.Garantiyle neden kotu oldunuz ?

Son düzenleme:
Düzeltmenizi şimdi gördüm. Garanti ile hiçbir şekilde ilgilenmedikleri için kötü oldum. 20 gündür cihazımdan bir haber verdikleri yok. Ancak ben üst üste onlarca kez aradıktan sonra Dell Amerika'dan rapor beklediklerini söylediler. Onu da Hakem Heyeti'ne başvurduğumu ve ben belge istediğimi söylediğimde yaptılar. Kasma yoktu, oynadığım oyunlarda. Ancak n kadar tasarımı ve özellikleri göze hoş da gelse, böyle bir mağduriyet çekmeye değmiyor. Sadece 10 gün kullandığım cihazı kullanmadığım süre kadar bekliyorum şuan. Sakın almak gibi bir hataya düşmeyin.

Geçenlerde ısrarla Dell öneren bir arkadaş vardı. Bu konuyu ona göstermek lazım.
Abi şikayet sitesine baktım benim dediğim modeldeki notebooku göremedim.Şikayet olarak garanti şirketi koç iletişim dediler onu anlayamadım.Garanti şirketi kötü dediler tırstım bi soğuma oldu bende.Bir forumda bu modelde bir blog açmışlar orada ne kadar iyi olduğunu iyi çalıştığını ve oyunlardaki peformanslarını video ile gösteriyorlar şimdi kafam iyice karıştı bilgisayar güzel ama ne kadar kaliteli ? önceden dell çok iyiydi benim bildiğim.

Donanım olarak kötü değil laptop. Sıkıntısı garantide. Arkadaş senin alacağın modeli almış işte. Yaşadığı sorunları görüyorsun. Tamam performans iyi de bir şey olduğunda ne yapacaksın sen ? Dell kötü bir marka değil ama servisi kötü ne yazık ki.

Bu yaşadıklarımı okumaya rağmen hala almayı düşünüyorsan hiç durma derim. Cihaz kağıt üzerinde çok güzel. Ancak kullanımda Wifi sıkıntısı var, kasasında böyle bir sıkıntı çıkıyor. 10. günde benim başıma bunlar geldiyse, uzun kullanımda kimbilir neler olabilir.

Donanım olarak kötü değil laptop. Sıkıntısı garantide. Arkadaş senin alacağın modeli almış işte. Yaşadığı sorunları görüyorsun. Tamam performans iyi de bir şey olduğunda ne yapacaksın sen ? Dell kötü bir marka değil ama servisi kötü ne yazık ki.

Bir üst modelini almış,ama yinede oda bir dell markası :( Abi Ben Ozaman 840m li laptoplaramı bakayım ?İçimede bu sindi ama oda sırf ekran kartı için. (acaba ANKARA daki servis daha iyi olabilirmi veya hepsi aynımıdır)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı