1900 TL'ye Toplanan GTX 1050TI Sistem

Makaleler
2
Yer
Ankara
Arkadaşlar sistemi 1.5 aydır kullanıyorum. Normalde yeni işlemcileri bekliyecektim fakat çok acil olduğu için aldım, kullanıyorum. Çok da memnunum. Bütün parçalar amazon.de üzerinden alındı. Sizce sistem nasıl olmuş? Sistem özellikleri;

•Gigabyte H110M-Ds2 anakart
•İ3 6100 işlemci
•GIGABYTE Geforce GTX 1050TI GAMING 4GB ekran kartı
•Kingston Fury 8GB DDR4 RAM
•Seagate 1TB
•Be Quiet! 400w 80+ Psu
•Fractal Design Core 1000

Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi ödediniz mi ?
Amazon.de üzerinde ne yazıyorsa o ekstra vergi almıyor.
Monitör olarak ne kullanıyorsunuz ?
BenQ 24 inch 1920x1080 monitör, amazon.de üzerinden aldım.
Oyunlarda aldığın fps değerleri hakkında bilgilendirir misiniz ?
Ac Unity ve Syndicate Ultra 40fps üstü
Gta 5 Redux Mod Ultra (msaa off) 40fps üstü
Watch Dogs 2 Ultra 35 fps üstü
Rise of The Tomb Raider Ultra 40 fps üstü
Witcher 3 Ultra (hair works off) en düşük 32 fps
Doom Ultra 50fps üstü
Hatırladıklarım bunlar, yukarıdaki hiçbir oyunda 30fps in altına düşüp kasma olmadı.

Hayır. Ürünü sepetinize atarsınız, sepete gidip alışverişinizi tamamla dersiniz, ödeme yöntemini ve kargo yöntemini seçersiniz. En son adımda, siz ödemeyi onaylamadan önce kargo + vergi (varsa) ekler ve size toplam fiyat verir.

aslında almanya ile türkiye aynı vergiyi alıyor fakat amazon.com hem amerika ya hem türkiyeye vergi verdiği için ekstra vergi çıkıyordu, amazon.de almanyaya vergi vermeden direk ülkemize vergi veriyor yani aynı sayfada ne yazıyorsa o fiyata geliyor. Hatta 3€ ucuza geldi.

aslında almanya ile türkiye aynı vergiyi alıyor fakat amazon.com hem amerika ya hem türkiyeye vergi verdiği için ekstra vergi çıkıyordu, amazon.de almanyaya vergi vermeden direk ülkemize vergi veriyor yani aynı sayfada ne yazıyorsa o fiyata geliyor. Hatta 3€ ucuza geldi.
Amerika'da da o vergiyi istediğiniz takdirde iade ediyorlar.

Amerika'da da o vergiyi istediğiniz takdirde iade ediyorlar.

İstediğiniz taktirde değil alınmayınca veya sizden aldıkları ücretle tam örtüşmeyince arta kalan para kadarını "Siz İstemeden" 2 ay içerisinde yatırmış oluyorlar. Eğer ki gümrük vergisi sizden alınan ücretten fazla tuttu burada da Amazon sizin üstünüze parayı tamamlayıp sizden 1 kuruş dahi almıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı