Daha fazla
Geçemem hocam sistem dosyalarını sildim. Güncellemelerle toplarlar sanırım. Sadece bu kaybın sebebinin 1903 olup olmadığını merak ediyorum aslında.1903 sürümü de Wİndows 10'un 1809 sürümü gibi sorunlu ve tamamlanmamış bir şekilde çıktı sanırım. Bence eski sürüme geçin ve güncellemeleri bekleyin.
Ben 1903 sürümünü kullanmadığım için maalesef bilemiyorum. Sadece tahmin yürüttüm. Ama bana işletim sisteminden dolayı gibi geliyor.Geçemem hocam sistem dosyalarını sildim. Güncellemelerle toplarlar sanırım. Sadece bu kaybın sebebinin 1903 olup olmadığını merak ediyorum aslında.
Oyunlarda performans düşüşü hissetmedim FPS aynı ama haklısınız eski sistemleri daha çok etkiledi sanırım. Laptop'uma da yükledim onda gözle görülür bir yavaşlama oldu.Performans farkı var zaten, eski ancak SSD'li bir sistem kullanan kız arkadaşım 1903'e geçtikten sonra oyunlarda çok problem yaşadı, eski sürüme geçerek sorunu çözdük. Sizde %3'lük bir değişim olabilir işlemciniz güçlü olduğundan ancak benim bahsettiğim eski bir sistem olduğundan işlemciyi %3'ten fazla etkiliyor olsa gerek, League of Legends oyununda bile 100% kullanıma ulaşıyordu işlemci.
FPS olarak iyi sıkıntı yok. Ben de şuan PUBG'de test ettim Droplar giriyordu eski sürümde şuan 1903 de pek bir problem yok fark ettiğim kullanmam sakıncalı olur mu acaba, bir tek gece ışığı sorunu vardı, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzeldi.Oyunlarda performans düşüşü hissetmedim FPS aynı ama haklısınız eski sistemleri daha çok etkiledi sanırım. Laptop'uma da yükledim onda gözle görülür bir yavaşlama oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.