1999 Depreminden Bugüne Değişmeyen GSM Operatörleri

Ben bu ülkedeki bütün sistem ve özellikle adalet sistemine şöyle sövüyorum; ''Where is the justice in dat fucking place ya motherfuckers? You are all sons of a bitches!!! People dont need to sex in this country, because the government fucks the public everyday!!!''
 
Ben İngilizce bölümünde okuduğum için böyle yazdım :). Türkçe olarak yazsaydım ya silinir, ya da ceza alırdım :). Özel mesaj olsaydı manasını yazardım :). Kusura bakmazsın umarım :).
 
Hala değişmedi. 2014'den bu yana can alıcı 4-5(belki daha fazla) deprem oldu. Istanbul'da olan depremde can ve mal kaybı olmamasına rağmen operatörler bir gün boyunca hizmet veremediler. Bu depremde de aynı şey başımıza geldi. Hepsi meşhur Istanbul depremi içinde geçerli olacak. Nüfus arttı. 1999 depreminden de kötü olacak.
 
Bununla alakalı konu açtım geçtiğimiz saatlerde. Yine tepkimi burada da belirteyim. Haram zıkkım olsun aydan aya ödediğim onca paralar. Diğer ülkelerden çok daha pahalıya satıp daha kötü hizmet veriyorsunuz, reklamlara milyon dolarlar harcanırken asıl hizmet hiçe sayılıyor. Verin bi 10 GB daha, susar bu halk...
 
Geçenlerde İstanbul’u etkileyen, Marmara Denizi’nde meydana gelmiş bir deprem vardı hatırlarsınız 3-4 ay önce. Tam Bahçelievler’de aileme ulaşmaya çalıştım, tabii nafile. Bindim otobüse tam 30 dakika sonra Beylikdüzü’nde indim halen ulaşamıyordum. Evime doğru yürüdüm ve kendim buldum ailemi, o gün “Asıl büyük Marmara Depremi’nde ne olacak?” diye düşünüp durmuştum. Bu ülkede bir gün her şeyin baştan kurulması lazım, her şeyin.
 

Geri
Yukarı