1999TL IPS monitör alınır mı?

Hocam eğer bütçeniz yoksa ve önceki monitörünüzden iyiyse alınır araştırmanızı yaptıysanız en uygun seçenek bu ise alın geçin üstüne fazla düşünmeye gerek yok.

MediaMarkt'ta 1999TL'e satılıyor. Sizce alınır mı?

GameBooster 23.8" GB-2475FF 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA ben bunu kullanıyorum hacim hem 1ms hem 280cd parlaklığa sahip bence görüntü kaliteside çok iyi bunu öneririm ben

GameBooster 23.8" GB-2475FF 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA ben bunu kullanıyorum hacim hem 1ms hem 280cd parlaklığa sahip bence görüntü kaliteside çok iyi bunu öneririm ben

GameBooster 23.8" GB-2475FF 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Hocam ben bunu kullanıyorum aynı fiyattalar 1ms versiyonu bu görüntü ve parlaklık olarakta iyi buluyorum
GamePower, GameBooster, Rampage tarzı markalar alınmaz.

MediaMarkt'ta 1999TL'e satılıyor. Sizce alınır mı?

Hocam link geçersiz tekrar atar mısınız?

Hocam Çin’den gelip marka basıp satıyorlar. Çoğu aynı ürün oluyor. Ama marka basıp satılınca fiyatları pahalılaşıyor. Ve yani adam akıllı malzeme kullanılmıyor.
Hocam iyi diyorsun bunu bende arkadaşta biliyoruz ama 2000 lira bütçeye alınabilecek en iyi monitör budur bence. 2 aydır kullanmaktayım harbiden iyi görüntü veriyor ve mönitör kendisi de şık duruyor.

Anlamadığım şekilde tam linki yazamıyorum sorun çıkartıyor. www ve ondan sonrasını kopyalayıp denerseniz linke gidersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı