1999TL IPS monitör alınır mı?

Hocam iyi diyorsun bunu bende arkadaşta biliyoruz ama 2000 lira bütçeye alınabilecek en iyi monitör budur bence. 2 aydır kullanmaktayım harbiden iyi görüntü veriyor ve mönitör kendisi de şık duruyor.

Degildir. O monitorlerdeki kapasitorler yangin tehlikesi olabiliyor. Panelleri ise berbat, buyuk ihtimalle kalite kontrolden kalmis veya bilinmedik bir sirket tarafindan uretilen panel kullaniyorlar.

F/P açısından sordum bu fiyata daha iyisi varsa neden alınmasın.
Dostum kafanı yorma ben de aynı senin gibiydim o monitörlerden başka herhangi bir monitöre geçince hepsinden zevk alıyorsun 😂 O bütçede bana göre iyidir. IPS panellerde tek sıkıntı hZ düşük, renkler vs. güzeldir. Samsung da kaliteli marka. Tabii diğer arkadaşların da önerileri vardır.

Dostum kafanı yorma ben de aynı senin gibiydim o monitörlerden başka herhangi bir monitöre geçince hepsinden zevk alıyorsun 😂 O bütçede bana göre iyidir. IPS panellerde tek sıkıntı hZ düşük, renkler vs. güzeldir. Samsung da kaliteli marka. Tabii diğer arkadaşların da önerileri vardır.
"IPS panellerde sıkıntı hZ düşük"
Ucuz IPS lerde evet. Ancak gerisi için bu yanlış.

"Samsung Kaliteli Marka"
Samsung genel olarak kaliteli bir marka olmakla birlikte, bu ve birkaç tane dışındaki tüm monitörleri sorunlu.

Hocam tabii ki öyle ama o tür araçlar uzun ömürlü olmuyor. Daha şans işi. Ben 3 yıldır everset klavye 1.5 yıldır Rampage mouse kullanıyorum takır takır. Ama şimdi ben fazlasıyla görüyorum ki ya kronik çift tıklama basmama vb. şeyler oluyor ya da aldıktan 3-5 ay sonra sıkıntı çıkartıyor. Bu yüzden o fiyat bandındaki en iyisi her zaman en iyi seçenek olmuyor.

Anlamadığım şekilde tam linki yazamıyorum sorun çıkartıyor. www ve ondan sonrasını kopyalayıp denerseniz linke gidersiniz.
Hocam monitör çok güzel duruyor bu arada aşık oldum bu fiyat için. Ekran gövde oranı çok iyi bu fiyatta genellikle yanlarda kocaman bar olur. Tek eksi yanı sanırım 24 değil 22 inch.

Dostum kafanı yorma ben de aynı senin gibiydim o monitörlerden başka herhangi bir monitöre geçince hepsinden zevk alıyorsun 😂 O bütçede bana göre iyidir. IPS panellerde tek sıkıntı hZ düşük, renkler vs. güzeldir. Samsung da kaliteli marka
"IPS panellerde sıkıntı hZ düşük"
Ucuz IPS lerde evet. Ancak gerisi için bu yanlış.

"Samsung Kaliteli Marka"
Samsung genel olarak kaliteli bir marka olmakla birlikte, bu ve birkaç tane dışındaki tüm monitörleri sorunlu.
2000 TL’lik bütçe ile konuşuyoruz?

MediaMarkt'ta 1999TL'e satılıyor. Sizce alınır mı?

Hocam aldın mı bilmiyorum ama aynısını bende almayı düşünüyorum şu an ama ben PlayStation 4 için kullanacağım denedin mi hiç PS4'le birlikte kullanmayı memnun musun?

Hocam aldın mı bilmiyorum ama aynısını bende almayı düşünüyorum şu an ama ben PlayStation 4 için kullanacağım denedin mi hiç PS4'le birlikte kullanmayı memnun musun?

Evet aldım, hatta geçen hafta abimede aldık. Ben şahsen memnunum, hem hikaye hem FPS oyunu oynuyorum 75Hz benim için gayet yeterli oldu ve IPS panel sayesinde renkleride doğru görüyorum artık :D. Senin soruna gelirsek VGA ve HDMI girişleri var PS4 ile çalışır bence konsol kullanmadığım için net bir şey diyemem ama PS4'ü televizyona takınca sorunsuz çalışıyorsa monitördede çalışır sanırım alırken şubede ki çalışanada sorabilirsin. Ürün 1800 TL idi bu konuyu açtığımda şu anda 2400 TL'nin üstünde sanırım ama MediaMarkt'ta 1999 TL, sitesinde stok ve mağaza bilgisi gözükmüyor şubesine gidince veriyorlar veya canlı desteğe yazınca stok durumunu ve konumundaki şubede olup olmadığını hızlıca öğrenebilirsin. Aklına başka soru takılırsa sorabilirsin.

Evet aldım, hatta geçen hafta abimede aldık. Ben şahsen memnunum, hem hikaye hem FPS oyunu oynuyorum 75Hz benim için gayet yeterli oldu ve IPS panel sayesinde renkleride doğru görüyorum artık :D. Senin soruna gelirsek VGA ve HDMI girişleri var PS4 ile çalışır bence konsol kullanmadığım için net bir şey diyemem ama PS4'ü televizyona takınca sorunsuz çalışıyorsa monitördede çalışır sanırım alırken şubede ki çalışanada sorabilirsin. Ürün 1800 TL idi bu konuyu açtığımda şu anda 2400 TL'nin üstünde sanırım ama MediaMarkt'ta 1999 TL, sitesinde stok ve mağaza bilgisi gözükmüyor şubesine gidince veriyorlar veya canlı desteğe yazınca stok durumunu ve konumundaki şubede olup olmadığını hızlıca öğrenebilirsin. Aklına başka soru takılırsa sorabilirsin.

Çok teşekkür ederim bende senin cevabını görmeden önce ne olur ne olmaz bayramdan sonra zam gelir diye gidip satın aldım. PS4 ile de gayet güzel görüntü aldım zaten sadece PS4 için kullanacaktım. 1.4 HDMI girişi var o yüzden PS4 ile uyumlu şekilde kullanılabiliyor eğer merak eden varsa diye onu da söyleyeyim. Fiyat performans ürünü gerçekten epey memnun kaldım şimdilik. İkimize de hayırlı uğurlu olsun😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı