1Gbps internet bilgisayarda 100Mbps'e düştü

exel3475

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, ben 1Gbps internete sahibim. Birkaç hafta oncesine kadar 1 Gbps internet alabiliyordum fakat şu an bilgisayarım 100 Mbps'ye sabitlenmiş şekilde. Hiçbir şekilde açamadım, ne yapmam lazım? Telefon testlerinde 600Mbps'ye kadar alabiliyorum.

Arkadaşlar iyi günler, ben 1Gbps internete sahibim. Birkaç hafta oncesine kadar 1 Gbps internet alabiliyordum fakat şu an bilgisayarım 100 Mbps'ye sabitlenmiş şekilde. Hiçbir şekilde açamadım, ne yapmam lazım? Telefon testlerinde 600Mbps'ye kadar alabiliyorum.

Kablo ile bağlı ise kablodan sorun olabilir CAT6 kablo alıp en kısa bağlama mesafesi ile deneyin.

1761480236407.png

Aygıt Yöneticisi > Ethernet kartı (çift tıkla) > Gelişmiş > Hız & İkili ayarını 1.0 Gbps Tam İkili yapar mısın? Bazen kablo yerinden oynayınca falan ayarlarda 100 veya 10 Mbps'e limitleyebiliyor niyeyse.

Eki Görüntüle 2593848

Aygıt Yöneticisi > Ethernet kartı (çift tıkla) > gelişmiş > hız & ikili ayarını 1.0 Gbps tam ikili yapar mısın? Bazen kablo yerinden oynayınca falan ayarlarda 100 veya 10 Mbps'e limitleyebiliyor niyeyse.

Tam ikili modda da denedim, Auto'da da denedim, driverları sildim yükeldim eski sürüm yükledim yeni sürüm denedim 100'ü aşamadım. Bazen rastgele 1Gbps oluyor sonra geri düşüyor.

Tam ikili modda da denedim, Auto'da da denedim, driverları sildim yükeldim eski sürüm yükledim yeni sürüm denedim 100'ü aşamadım. Bazen rastgele 1Gbps oluyor sonra geri düşüyor.
Kablonun uçlarında sorun olabilir mi temassızlık falan?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı