1ms 75Hz mi 4ms 144Hz mi? (27" 2K)

Bu monitör renk doğruluğu ve parlaklık açısından başarılı bir monitör.
Ayağı akrobatik değil böyle olmamasının nedeni uygun fiyatlı olmasından kaynaklı.
İsterseniz ayrıca 200 liraya akrobatik ayak satın alınabiliyor fakat bu konfor için bir tavsiye şart değil.

Önerdiğim monitörün 144hz olanını kullanıyorum oldukça memnunum.
Arkadaşın link güzel bir öneri. @Jibijeb
Evet o fiyat için gayet güzel. Peki bir şey daha soracağım 2k monitöre 2k'dan düşük çözünürlük vermek bulanıklaştırma gibi bazı problemler çıkarır mı? RX580 ile nasıl olur, onu hiç düşünmedim.

Evet o fiyat için gayet güzel. Peki bir şey daha soracağım 2k monitöre 2k'dan düşük çözünürlük vermek bulanıklaştırma gibi bazı problemler çıkarır mı? RX580 ile nasıl olur, onu hiç düşünmedim.

Evet monitörü doğal çözünürlüğünde kullanmamak bulanıklaşmaya neden olur. Fakat masaüstünde 2k kullanmak performansı etkilemez o yüzden 2k kullanmak sıkıntı çıkartmaz.
Oyunlarda ise evet düşük çözünürlükte kullanmak biraz bulanık görüntüye yol açar ama asıl amaç oyun olmadığından yine çok sorun olmayacağını düşünüyorum.

Çünkü denge önemli, eğer kodlama yerine oyuna daha fazla zaman ayıracak bir kullanıcı için tavsiyem RX580 ile yanlış bir tavsiye olurdu.

Kullanım alanına ve mevcut donanıma göre tavsiyeler değişebilir. Benim bu konudaki tavsiyem sizin için geçerlidir.

Evet monitörü doğal çözünürlüğünde kullanmamak bulanıklaşmaya neden olur. Fakat masaüstünde 2k kullanmak performansı etkilemez o yüzden 2k kullanmak sıkıntı çıkartmaz.
Oyunlarda ise evet düşük çözünürlükte kullanmak biraz bulanık görüntüye yol açar ama asıl amaç oyun olmadığından yine çok sorun olmayacağını düşünüyorum.

Çünkü denge önemli, eğer kodlama yerine oyuna daha fazla zaman ayıracak bir kullanıcı için tavsiyem RX580 ile yanlış bir tavsiye olurdu.

Kullanım alanına ve mevcut donanıma göre tavsiyeler değişebilir. Benim bu konudaki tavsiyem sizin için geçerlidir.
Bu üründen sipariş verdim. Daha ulaşmadı elime haliyle. 2K oyun için ne yorum yapılabilir?

3900X
ASUS X570-PRO

Bu üründen sipariş verdim. Daha ulaşmadı elime haliyle. 2K oyun için ne yorum yapılabilir?

3900X
ASUS X570-PRO

AAA oyunlar için 2k da detayları düşünseniz de 75FPS alamayabilirsiniz. Ama oynadığınız oyunları bilmek gerek bu tarz soruları yanıtlamak için çünkü bilmediğim için genel yanıtlar verebilirim.

Rekabetçi oyunlarda sorun olmayacaktır büyük ihtimal çünkü grafik anlamında daha hafif oluyorlar genelde.

-ViewSonic VX2758-PC-MH
-Acer XV272Pbmiiprzx
-Acer Nitro VG270Kbmiipx
-Samsung LC27JG50QQMXUF
-Acer Nitro VG270Ubmiipx

Oyun için çok uğraşmayacaksanız attığım modeller içinde 4K 60 Hz bütçeyi biraz aşan bir monitör var. İş, ofis ağırlık kullandığınız için IPS panelin sizin için önemli olduğunu düşünerek bu 5 modeli incelemenizi tavsiye edebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı