1TB Hard Disk mi, 480 GB SSD mi?

Lynburk

Centipat
960GB veya 1TB SSD'ler pahalıya denk geliyor. Hali hazrıda 240GB SSD, 320GB'de SATA 2 hard diskim var. Sizce Seagate'nin 1TB hard diskkini mi alayım yoksa 480GB SSD mi? Eğer SSD alırsam 240 + 480 + 320 şeklinde kullanıcam, hard disk alırsam da 1TB + 240 şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Kararsız kalmamın sebebi SSD daha hızlı ama hard disk'in boyutu daha fazla ve fiyat farkı var. Birde 320GB hard diskime oyun yükledim oynarken takılmalar oldu yeni alacağım hard diskte bu sorunu yaşar mıyım veya ileri zamanlarda sıkıntı olur mu?

SSD: SanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26: Amazon.com.tr

Hard Disk: Seagate ST1000DM010 BarraCuda 1 TB, Dahili Hard Disk 3,5" 7200 Rpm 64 MB, Cache SATA 6 Gb/s: Amazon.com.tr

Benim önerim hard disk alman. Çünkü emin ol Modern Warfare yükledim kafadan 200 GB alanım gitti. Windows gibi önemli şeyler SSD'de olsun yeterli.

biraz konu dışı olacak ama bende SSD almak istiyorum ama fiyatlar biraz pahalı geliyor, banggood, aliexpress, Amazon gibi yerlerden daha ucuza mı geliyor. bu kadar para vermek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı