Anladım hocam fakat arkadaşın klonlama yapıp yapmadığını bilmiyoruz.Yok onu demek istemedim bazen klonlamadan sonra birimi genişlet ve birleştir kısmı gri gözüküyor saçma sapan bir hata.
Hocam sen de haklısın bilmiyoruzAnladım hocam fakat arkadaşın klonlama yapıp yapmadığını bilmiyoruz.
O da olabilir, arkadaş çok detay vermemiş sanki yoruma açık soru gibi olmuş.Sanmıyorum hocam. Eğer arkadaş diski yeni aldıysa diski bölümlere ayırmamış olabilir.
Haklısınız hocam. Zaten bizde burada sadece ikimiz teori üretiyoruzO da olabilir arkadaş çok detay vermemiş sanki yoruma açık soru gibi olmuş.
Bu saatte kimse aktif değil biz birilerine yardım etmek için tetikteyizHaklısınız hocam. Zaten bizde burada sadece ikimiz teori üretiyoruz
neredeyse bütün yazılımları denedim hiçbiri işe yaramadıHocam internette bazı disk partition programları var onları deneyebilirsiniz.
Hocam peki benim dediğimi denediniz mi ?neredeyse bütün yazılımları denedim hiçbiri işe yaramadı
FAT32'den tut bütün formatlara kadar biçimlendirdim dediğiniz bölümdede ayrılmamış alan yok.Hocam peki benim dediğimi denediniz mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.