Formatı Windows'un disk biçimlendirmesi ile mi attınız?FAT32'den tut bütün formatlara kadar biçimlendirdim dediğiniz bölümdede ayrılmamış alan yok.
Linkteki videodan yola çıkıp, adımları izleyerek bir bakın isterseniz diske ait bölümleri görebilir ve kontrol edebilirsiniz.
Önce Windowsun kendi biçimlendirmesi ile, daha sonra HPUSBDisk Storage Format adlı yazılım ile yaptım.Formatı Windows'un disk biçimlendirmesi ile mi attınız?
Bad sector olayını bi yazılım ile kontrol ettim fakat yardımcı olursanız bir daha bakabilirim.Anladım hocam. Sanırım diskte Bad Sector var.
Forumda bir başlık buldum uygulayıp bilgilendireceğim.Hocam dediğim gibi sanırım Harddiskinizde Bad Sector olabilir.
1.5 yıl oldu fakat 5 ayda bir kullanıyordum.Bu kadar fazla Bad Sector olması için diskin 10 yıllık falan olması gerek. Disk kaç yıllık?
Eğer diskte ki kopyalama veya yazma kızı 0 bayt/sn değilse Bad Sector olmayabilir.Bu kadar fazla Bad Sector olması için diskin 10 yıllık falan olması gerek. Disk kaç yıllık?
Yazma ve kopyalama hızım 35MB sabit.Eğer diskte ki kopyalama veya yazma kızı 0 bayt/sn değilse Bad Sector olmayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.