B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #1 ''chkdsdk f:/f'' yaptığımda bunları gösteriyor. Şu işaretlediğim kısımda bir sorun var sanırım disk management kısmında ayrılmamış. Alanım yok nasıl düzeltebilirim?
''chkdsdk f:/f'' yaptığımda bunları gösteriyor. Şu işaretlediğim kısımda bir sorun var sanırım disk management kısmında ayrılmamış. Alanım yok nasıl düzeltebilirim?
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #11 Kerem00 dedi: Yok onu demek istemedim bazen klonlamadan sonra birimi genişlet ve birleştir kısmı gri gözüküyor saçma sapan bir hata. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam fakat arkadaşın klonlama yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Yok onu demek istemedim bazen klonlamadan sonra birimi genişlet ve birleştir kısmı gri gözüküyor saçma sapan bir hata. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam fakat arkadaşın klonlama yapıp yapmadığını bilmiyoruz.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Mayıs 2018 #12 Little Bobby dedi: Anladım hocam fakat arkadaşın klonlama yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam sen de haklısın bilmiyoruz Ama bu tip şeyler genellikle daha büyük disklere geçişte disk klonlama yaparken gerçekleşiyor. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Anladım hocam fakat arkadaşın klonlama yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam sen de haklısın bilmiyoruz Ama bu tip şeyler genellikle daha büyük disklere geçişte disk klonlama yaparken gerçekleşiyor.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #13 Sanmıyorum hocam. Eğer arkadaş diski yeni aldıysa diski bölümlere ayırmamış olabilir. Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Mayıs 2018 #14 Little Bobby dedi: Sanmıyorum hocam. Eğer arkadaş diski yeni aldıysa diski bölümlere ayırmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... O da olabilir, arkadaş çok detay vermemiş sanki yoruma açık soru gibi olmuş. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Sanmıyorum hocam. Eğer arkadaş diski yeni aldıysa diski bölümlere ayırmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... O da olabilir, arkadaş çok detay vermemiş sanki yoruma açık soru gibi olmuş.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #15 Kerem00 dedi: O da olabilir arkadaş çok detay vermemiş sanki yoruma açık soru gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Zaten bizde burada sadece ikimiz teori üretiyoruz Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: O da olabilir arkadaş çok detay vermemiş sanki yoruma açık soru gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Zaten bizde burada sadece ikimiz teori üretiyoruz
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Mayıs 2018 #16 Little Bobby dedi: Haklısınız hocam. Zaten bizde burada sadece ikimiz teori üretiyoruz Genişletmek için tıkla... Bu saatte kimse aktif değil biz birilerine yardım etmek için tetikteyiz Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Haklısınız hocam. Zaten bizde burada sadece ikimiz teori üretiyoruz Genişletmek için tıkla... Bu saatte kimse aktif değil biz birilerine yardım etmek için tetikteyiz
_Semih_ Kilopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1526154895 12 Mayıs 2018 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linkteki videodan yola çıkıp, adımları izleyerek bir bakın isterseniz diske ait bölümleri görebilir ve kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linkteki videodan yola çıkıp, adımları izleyerek bir bakın isterseniz diske ait bölümleri görebilir ve kontrol edebilirsiniz.
KS KS B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #18 Kerem00 dedi: Hocam internette bazı disk partition programları var onları deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... neredeyse bütün yazılımları denedim hiçbiri işe yaramadı Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Hocam internette bazı disk partition programları var onları deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... neredeyse bütün yazılımları denedim hiçbiri işe yaramadı
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #19 B3rkay dedi: neredeyse bütün yazılımları denedim hiçbiri işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim dediğimi denediniz mi ? Artı 0 Eksi
B3rkay dedi: neredeyse bütün yazılımları denedim hiçbiri işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim dediğimi denediniz mi ?
KS KS B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #20 Little Bobby dedi: Hocam peki benim dediğimi denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... FAT32'den tut bütün formatlara kadar biçimlendirdim dediğiniz bölümdede ayrılmamış alan yok. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Hocam peki benim dediğimi denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... FAT32'den tut bütün formatlara kadar biçimlendirdim dediğiniz bölümdede ayrılmamış alan yok.