B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #1 ''chkdsdk f:/f'' yaptığımda bunları gösteriyor. Şu işaretlediğim kısımda bir sorun var sanırım disk management kısmında ayrılmamış. Alanım yok nasıl düzeltebilirim?
''chkdsdk f:/f'' yaptığımda bunları gösteriyor. Şu işaretlediğim kısımda bir sorun var sanırım disk management kısmında ayrılmamış. Alanım yok nasıl düzeltebilirim?
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #21 Anladım hocam. Sanırım diskte Bad Sector var. Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Mayıs 2018 #22 B3rkay dedi: FAT32'den tut bütün formatlara kadar biçimlendirdim dediğiniz bölümdede ayrılmamış alan yok. Genişletmek için tıkla... Formatı Windows'un disk biçimlendirmesi ile mi attınız? Artı 0 Eksi
B3rkay dedi: FAT32'den tut bütün formatlara kadar biçimlendirdim dediğiniz bölümdede ayrılmamış alan yok. Genişletmek için tıkla... Formatı Windows'un disk biçimlendirmesi ile mi attınız?
KS KS B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #23 _Semih_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linkteki videodan yola çıkıp, adımları izleyerek bir bakın isterseniz diske ait bölümleri görebilir ve kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunuda denemiştim "partition" kısmında tek birimimin var bu yüzden işe yaramadı. Kerem00 dedi: Formatı Windows'un disk biçimlendirmesi ile mi attınız? Genişletmek için tıkla... Önce Windowsun kendi biçimlendirmesi ile, daha sonra HPUSBDisk Storage Format adlı yazılım ile yaptım. Little Bobby dedi: Anladım hocam. Sanırım diskte Bad Sector var. Genişletmek için tıkla... Bad sector olayını bi yazılım ile kontrol ettim fakat yardımcı olursanız bir daha bakabilirim. Son düzenleme: 12 Mayıs 2018 Artı 0 Eksi
_Semih_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linkteki videodan yola çıkıp, adımları izleyerek bir bakın isterseniz diske ait bölümleri görebilir ve kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunuda denemiştim "partition" kısmında tek birimimin var bu yüzden işe yaramadı. Kerem00 dedi: Formatı Windows'un disk biçimlendirmesi ile mi attınız? Genişletmek için tıkla... Önce Windowsun kendi biçimlendirmesi ile, daha sonra HPUSBDisk Storage Format adlı yazılım ile yaptım. Little Bobby dedi: Anladım hocam. Sanırım diskte Bad Sector var. Genişletmek için tıkla... Bad sector olayını bi yazılım ile kontrol ettim fakat yardımcı olursanız bir daha bakabilirim.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #24 Hocam dediğim gibi sanırım Harddiskinizde Bad Sector olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #25 Little Bobby dedi: Hocam dediğim gibi sanırım Harddiskinizde Bad Sector olabilir. Genişletmek için tıkla... Forumda bir başlık buldum uygulayıp bilgilendireceğim. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Hocam dediğim gibi sanırım Harddiskinizde Bad Sector olabilir. Genişletmek için tıkla... Forumda bir başlık buldum uygulayıp bilgilendireceğim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Mayıs 2018 #26 Bu kadar fazla Bad Sector olması için diskin 10 yıllık falan olması gerek. Disk kaç yıllık? Artı 0 Eksi
KS KS B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #27 Kerem00 dedi: Bu kadar fazla Bad Sector olması için diskin 10 yıllık falan olması gerek. Disk kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... 1.5 yıl oldu fakat 5 ayda bir kullanıyordum. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Bu kadar fazla Bad Sector olması için diskin 10 yıllık falan olması gerek. Disk kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... 1.5 yıl oldu fakat 5 ayda bir kullanıyordum.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #28 Kerem00 dedi: Bu kadar fazla Bad Sector olması için diskin 10 yıllık falan olması gerek. Disk kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... Eğer diskte ki kopyalama veya yazma kızı 0 bayt/sn değilse Bad Sector olmayabilir. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Bu kadar fazla Bad Sector olması için diskin 10 yıllık falan olması gerek. Disk kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... Eğer diskte ki kopyalama veya yazma kızı 0 bayt/sn değilse Bad Sector olmayabilir.
KS KS B3rkay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 8 12 Mayıs 2018 #29 Little Bobby dedi: Eğer diskte ki kopyalama veya yazma kızı 0 bayt/sn değilse Bad Sector olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yazma ve kopyalama hızım 35MB sabit. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Eğer diskte ki kopyalama veya yazma kızı 0 bayt/sn değilse Bad Sector olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yazma ve kopyalama hızım 35MB sabit.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 12 Mayıs 2018 #30 Hocam, 1TB HDD'nin 300 GB Görünmesi şu konuya bir bakmanızı öneririm. Artı 0 Eksi