Daha fazla
Analog 8 yönlü, stick drift kaçınılmaz, tuşlar taş gibi sert, tetik tuşları dümdüz tuş gibi ne kadar bastığına bakmıyor, şarjı aşırı hızlı bitiyor ve 1 yıla bozuluyor.
Bütçe çıkarsa
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Çıkmazsa elinize uyarsa 8BitDo.
2C hocam kullanıyorum bayağı memnunum.
Bune hocam gamepad istedim çöp kutusu değil. Bir şeyden anlamıyorsan öneri yapma. Zor bir şey değil.
Ele uymaktan kastınız nedir hocam? Şu an F310 var bende güzel oturuyor diyebilirim.
Masaüstü uygulaması var mı hocam? Varsa ne işe yarıyor?
Çıkabilirseniz gamesir cyclone 2 çıkamazsanız da atk battle axe pro önerim olur. Battle axe pro çok sağlam koldur. Bende OEM versiyonu mevcut.Oyun için gamepad bakıyorum PC için kullanacağım. Fantech shooter 3 veya 8BitDo Ultimate 2C düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Başka önerilerde alabilirim. @Katipke
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.