2.000 TL civarı Rival 3 boyutlarında mouse önerisi

Bütçe
2000, 2500 tl
@Yuiis hocam sizi mouse öneri konularında çok görüyorum. Sizin öneniz ne olur 1500TL Aralığında bütçede alsam? En kaliteli ne alabilirim palm claw arası tutuş için?
Hocam en mantıklısı bu ikisinden biri olur.

Yukarıda @kxy hocamın dediği kampanyalar ile ikisi de çok uyguna geliyor. Aynı kampanya ile bütçen çıkarsa darmoshark da alabilirsin tabi.

Bütçe çıkmıyorsa zorlamaya gerek yok tabi. Diğer ikisi de işini görür ama kampanya hakkında şunu söyleyim. Parolapara sanal kartı troy olduğu için amazonda geçmiyor, yani vt9 air alacaksan maalesef amazondan alamıyorsun. Diğer sitelerden alabilirsin.

Hocam en mantıklısı bu ikisinden biri olur.

Yukarıda @kxy hocamın dediği kampanyalar ile ikisi de çok uyguna geliyor. Aynı kampanya ile bütçen çıkarsa Darmoshark da alabilirsin tabii.

Bütçe çıkmıyorsa zorlamaya gerek yok tabii. Diğer ikisi de işini görür ama kampanya hakkında şunu söyleyim. Parolapara sanal kartı TROY olduğu için Amazon'da geçmiyor, yani VT9 Air alacaksan maalesef Amazon'dan alamıyorsun. Diğer sitelerden alabilirsin.

Hocam çok çok teşekkür ederim. Acaba şu an kullandığım G102'den bunlara geçsem kalite farkı hissedilir mi? Ona göre ya hemen şimdi ya da kulaklık aldıktan sonra 1 ay sonra vesaire alacağım. Bütçe çıkar ne açıdan daha iyi olur acaba Darmoshark almam? Buradaki en kalitelisi hangisiyse onu alayım :D hepsinde kampanya varmış zaten.

Hocam çok çok teşekkür ederim. Acaba şu an kullandığım G102'den bunlara geçsem kalite farkı hissedilir mi? Ona göre ya hemen şimdi ya da kulaklık aldıktan sonra 1 ay sonra vesaire alacağım. Bütçe çıkar ne açıdan daha iyi olur acaba Darmoshark almam? Buradaki en kalitelisi hangisiyse onu alayım :D hepsinde kampanya varmış zaten.
Hocam hepsi yeteri kadar kaliteli aslında. Darmosharklar sensör ve mcu olarak bir tık daha iyi ama diğerleri de üzmez. O yüzden hangisi tutuş şekline ve el boyutuna uyuyorsa onu al derim.

Şu siteden boyut karşılaştırması yapabilirsin.

Hocam hepsi yeteri kadar kaliteli aslında. Darmosharklar sensör ve mcu olarak bir tık daha iyi ama diğerleri de üzmez. O yüzden hangisi tutuş şekline ve el boyutuna uyuyorsa onu al derim.

Şu siteden boyut karşılaştırması yapabilirsin.
M3s max alacağım hocam sanırım. Boyutu daha rival 3 e yakın olan oymuş. Bu iyzico kampanyasını wraith sitesinden alırken de kullanabiliyor muyum? Total kaç TL kurtarmış oluyorum 2.200 den?

M3s Max alacağım hocam sanırım. Boyutu daha Rival 3'e yakın olan oymuş. Bu İyzico kampanyasını Wraith sitesinden alırken de kullanabiliyor muyum? Total kaç TL kurtarmış oluyorum 2.200'den?

İyzico 300 TL gelmeyebilir bazılarına geliyor bazılarına gelmiyor gibi bir olay var orsa ama geçen arkadaş aldı gelmedi Parolapara 400 TL her yerde geçerli. 1800 TL'ye gelir mouse.

M3s max alacağım hocam sanırım. Boyutu daha rival 3 e yakın olan oymuş. Bu iyzico kampanyasını wraith sitesinden alırken de kullanabiliyor muyum? Total kaç TL kurtarmış oluyorum 2.200 den?
Hocam normalde kullanabiliyorsunuz ama iyzico hiç güven vermiyor şu an. Canlı destek zaten bazılarına kampanya devam ediyor diyor, bazılarına bitti diyolar. Parolapara gelir de iyzico kesin değil. Yine de katılabilirsin istersen.

Hocam normalde kullanabiliyorsunuz ama İyzico hiç güven vermiyor şu an. Canlı destek zaten bazılarına kampanya devam ediyor diyor, bazılarına bitti diyorlar. Parolapara gelir de İyzico kesin değil. Yine de katılabilirsin istersen.

Gaming genden alsam %10 ekstra indirim muhabbeti gerçek mi peki hocam :D M5 Ultra alsam İyzico ödemelerinde %10 indirim diyor sitede.

Gaming genden alsam %10 ekstra indirim muhabbeti gerçek mi peki hocam :D M5 Ultra alsam İyzico ödemelerinde %10 indirim diyor sitede.
Onu çoğu kişi aldı hocam, son zamanlarda da alan çok olmuştu. Muhtemelen alabilirsiniz ama almadan önce desteğe hesabınızın kampanyaya katılmaya uygun olup olmadığını sorsanız iyi olur. Onlar katılabilirsiniz derse zaten sorun yaşatacaklarını sanmıyorum.

Bir de hocalarım. @Yuiis @egemebb @kxy şu anda Darmoshark M3S Max ile Scyrox V6/V8 arasında kaldım. Scyrox alabilirim ancak işlemcim vesaire o kadar iyi değil 8K da kullanmayacağım büyük ihtimal aradaki fiyat farkına değer mi? Eğer gerçekten arada kalite farkı varsa almışken Scyrox alabilirim. Sensörleri aynı sanırım malzeme dış yapı olarak daha iyi midir acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı