2.000 TL sistem toplama

personaQi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. PSU, SSD ve HDD hariç 2.000 TL ile APU sistem toplamak istiyorum. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 2000 TL.

Son düzenleme:
2 Tane

Bütçeyi 200 TL aştı. İsterseniz 2 tane RAM yerine 1 tane RAM alabilirsiniz ama Dual Channel RAM ciddi performans artışı sağlıyor.

1 RAM ile alırsanız, ileride 1 RAM daha ekleyebilirseniz iyi olur ve işlemci fansız olduğu için, yanında stok fan veya bütçeniz var ise kule tipi soğutucu vb. şeyler almalısınız.

Xeon X3460.
LGA 1156 soket anakart (bazı anakartlar 8 GB RAM destekliyor bulduğunuz anakartların resmi sitesine gidin ve açıklamasına bakın)
16 GB DDR3 RAM
RX 570
Aşağı yukarı 2. elde denk getirirseniz 1800TL bile tutar. APU sistemden daha yüksek performans alırsınız.

Toplam 2000 TL.
Hocam ikinci el almak istemiyorum. Trendyol'da 2400G'yi 1.190 TL'ye buldum.
Xeon X3460.
LGA 1156 soket anakart (bazı anakartlar 8 GB RAM destekliyor bulduğunuz anakartların resmi sitesine gidin ve açıklamasına bakın)
16 GB DDR3 RAM
RX 570
Aşağı yukarı 2. elde denk getirirseniz 1800TL bile tutar. APU sistemden daha yüksek performans alırsınız.
DDR3 sistem toplamak gibi bir düşüncem yok. DDR4 olsun daha az performanslı olsun sıkıntı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı