2.000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

• Konuyu başlatan xenia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 6.435
950 daha iyi bütçen varsa onu al.
image.png image.png Sistem bu oluyor. Hatta 1tb çıkartabilirim 40TL oynuyor. Bu sistem mi daha iyi senin topladığın R7 mi ?

Montaj hizmeti veriyorlar, vatandan kat kat iyi toplicaklarını düşünüyorum.
Şuan baktım. Sitesinde bilgisayar toplama yeri vardı. Toplam ne kadar tutuyor diye bakıcaktım. İşlemciyi bulamadım. Pentium G4400 işlemcisi bulunmuyordu. Ama sitesinde arama bölümüne yazınca çıkıyor anlayamadım.
Toplamadan kastın parçaları takmak filan mı?
Evet parçaları takabilirim belki ama bazı durumlar var malesef yapamam.

Şuan baktım. Sitesinde bilgisayar toplama yeri vardı. Toplam ne kadar tutuyor diye bakıcaktım. İşlemciyi bulamadım. Pentium G4400 işlemcisi bulunmuyordu. Ama sitesinde arama bölümüne yazınca çıkıyor anlayamadım.

Evet parçaları takabilirim belki ama bazı durumlar var malesef yapamam.
Tek sorunun o olsun dostum illa orası topluyordur yapan biryer bulursun olmadı düşük bütçe ile sistem toplamanın karın ağrısını bilirim çok kötü bir şeydir daha karnın çok ağrıcak bunu düşünme :D

Tek sorunun o olsun dostum illa orası topluyordur yapan biryer bulursun olmadı düşük bütçe ile sistem toplamanın karın ağrısını bilirim çok kötü bir şeydir daha karnın çok ağrıcak bunu düşünme :D
Bakıcam vatan ile ne kadar fark var diye. Aynen düşük ve uzun süre dayanması lazım insan her ihtimali düşünüyor.

Acaba zahmet olmazsa yukarıda attığım gtx 950 olan sistemi sinerjide toplayıp fiyat söyleme şansınız var mı ? Telefondan giriyorum beceremedimde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı