2.2 milyon liraya DS9 Opera alınır mı?

2.2m liraya DS9 Opera alınır mı? Aracın kronik sorunu vs. var mı?

Hocam bildiğim kadarıyla yedek parça sıkıntısı ve elektrik tesisatı ile ilgili sıkıntıları var. Bu arada arkadaşın attığı Mercedes'lerin sadece markasının Mercedes olduğunu arabanın gerçekten bir Mercedes hissiyatı yaşatmayacağını düşünüyorum.

Sana tek önerim galeriden satılan araçlara asla ama asla bulaşma. Konuya link atarken aracın sahibinden ve ağır hasar kayıtlı olmadığı filtreyi kullanıp atarlarsa iyi olur.

Sıradan bir araç olan SuperB'ye alman tankı diyen biri bayağı arabadan anlıyor değil mi?

Arkadaşın anlamıyor demesinin sebebi DS9'un E segment olması ve sizin DS9 anca, Arteon veya Mercedes C ile karşılaştırlır deyip hem Mercedes istememeniz hem de D segment aracıyla karşılaştırılabilir demeniz, biraz komik oldu tabii. Ayrıca o ilandaki SuperB sıradan bir SuperB sayılmaz, 2.0 litrelik Laurin & Klement Crystal çok iyi bir modeldir. Ben sizin yerinizde olsam A6 veya S90 tercih ederdim, DS markası yerine. Ancak siz DS istiyorsanız alın deneyin beğenmezseniz satarsınız, üreticilerde kullanan kişiler sayesinde geri dönüş alıyor sonuçta. Herkes A6, 5 kasa, Mercedes E alırsa, DS gibi üreticiler nasıl onlara yetişsin 😃

Arkadaşın anlamıyor demesinin sebebi DS9'un E segment olması ve sizin DS9 anca, Arteon veya Mercedes C ile karşılaştırlır deyip hem Mercedes istememeniz hem de D segment aracıyla karşılaştırılabilir demeniz, biraz komik oldu tabii.

Arteon veya C serisi ile karşılatırabilir dememin sebebi fiyat anlamında. Normalde rakibi 5 serisi ve E serisi ama onlar pahalı.

Ayrıca o ilandaki SuperB sıradan bir SuperB sayılmaz, 2.0 litrelik Laurin & Klement Crystal çok iyi bir modeldir.

Sonuçta SuperB kalitesi aşağı yukarı belli ve km si yüksek 90.000 civarındaydı sanırım

Ben sizin yerinizde olsam A6 veya S90 tercih ederdim, DS markası yerine.

Bu fiyatlarda temizi yok onların maalesef ben hatasız boyasız Max 40.000 km de bir araç arıyorum.

Arteon veya C serisi ile karşılatırabilir dememin sebebi fiyat anlamında. Normalde rakibi 5 serisi ve e serisi ama onlar pahalı.

Sonuçta SuperB kalitesi aşağı yukarı belli ve km si yüksek 90.000 civarındaydı sanırım.

Bu fiyatlarda temizi yok onların maalesef ben hatasız boyasız Max 40.000 km de bir araç arıyorum.

Maksimum 40 bin km e segment araçlar için pek de önemli değil aslında. 2 araç koymuştum ancak onların da kategorilere eklemeyip açıklama yazdığı şeyler vardı. DS9'un YouTube videolarına bakın birkaç video izleyince aracı analiz etmek çok çok kolay oluyor. Aracı ilk defa deneyinlemek için almış profesyonellerin ve aracı uzun süredir kullanan kullanıcıların videolarını izleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı