Merhaba, nispeten arabalardan anlayan bir insanım Baba mesleği galericilik yapmıştım zamanında. Zaten performans vb araştırması yapmışsınzıdır ben size ileride nakit ihtiyacınız olursa hemen satılacak arabalar önermek istiyorum çeşitlilik olsun maksat. Mercedes ve Audilerin temizleri kapış kapış gidiyor hocam. Galeriye neredeyse 0 4-5 tane c200 amg gelmişti zamanında gelir gelmez 2 gün içinde satıldı. E alamayanlar C alıyor mercedes kondoru için. Bende de c var şuan C200 ve araba performans olarak da harika arabalar. 2.7-2.8 e bulunabilir güncel piyasayla. Bütçenize gelirsek ülkemize yeni yeni duyulmaya başlayan DS arabalar da çok konforlu ve az yakan çok kaçan denebilecek arabalar üretiyorlar. Zannımca ileriki dönemlerde elektrikli arabalara talep artacağından dolayı fiyatlarında yükseleceği içten yanmalı motora sahip arabaların ise düşeceğini tahmin ediyorum. Paranızın değeerini de koruyacak bir araba olması önemli bu noktalarda. Wolksvagen passatlar da bu konuda iyi arabalar talebi yok. Şanzıman dışında problemsiz arabalar passatlar. Peugeut'ların yeni kasa 508'leri de o fiyatlarda gidip geliyor. Yeni 1.4 golfler de 220 top speed ile 1.6-1.7m civarında piyasada mevcut. Umarım yardımcı olur. Şimdiden hayırlı olsun