2-3 ayda TYT biter mi?

İlk önce tüm konuları ders ders kağıda yaz (Müfredat sırasına göre). Sonra kendine haftalık ya da günlük programlar oluştur şu tarihte şu konu bitecek diye. Konu çalıştıktan sonra düzgünce testini çöz ve en önemlisi daha bu yazdan kendini çok zorlama. Dışarıya çık gez arada.
 
TYT biten bir şey değil ama 2-3 ayda Türkçe ve Matematiği konu olarak rahat bitirirsin, denemelerde çıkan yanlışlarına göre de o konuları tekrar edersin.
 
Kendi dusuncem, 11den 12ye gecen adam bitirir. Ancak 10dan 11e gececek adam bitiremez cunku 10dan 11e gecen adam daha tutusmamistir, rahattir. Kararliyim bitiricem dese bile icinden bir ses daha 1 sene var ya der ve kendi kendini rahatlatir. Kendi tecrubeme dayanarak konusuyorum, baskalarinin tecrubesi daha farkli olabilir.
 
Kendi dusuncem, 11'den 12ye gecen adam bitirir. Ancak 10'dan 11e gececek adam bitiremez cunku 10'dan 11e gecen adam daha tutusmamistir, rahattir. Kararliyim bitiricem dese bile icinden bir ses daha 1 sene var ya der ve kendi kendini rahatlatir. Kendi tecrubeme dayanarak konusuyorum, baskalarinin tecrubesi daha farkli olabilir.

Yok hocam ya 11 yazında 9 ve 10. sınıfla uğraşmak istemiyorum o zaman 11 tekrar eder 12 başlarım.
 
Hangi alanı seçtiniz ?
Eğer sayısal seçtiyseniz sözel konulara hiç bakmadan ilerleyin Türkçe dahil sayısal konulara çalışın. Zaten sözel konularına şu an uğraşmanız gereksiz olur. Sözel dersler sınav senenizde son 2 ay bakmanız gereken dersler. Tabi eğer sayısal seçtiyseniz.
 

Geri
Yukarı