Messerschmitt Me 163
Hectopat
Daha fazla
İlk öncelikle kablosuz ekipmanların (özellikle kulaklık) zararlı olduğu hakkında söylenti var ancak emin değilim ve kabloluya göre artıları eksileri neler bilmiyorum bu yüzden 2 tür ekipman önerisine de açığım. Klavye de bu zamana kadar blue switch kullandığımdan sadece blue switch hakkında bilgim var bu yüzden her istediğiniz switch çeşidini içeren klavyeyi paylaşabilirsiniz. Boyuta gelirsek %75'lik klavyeler gözüme hoş gözüküyor ancak sorun şu benim oynadığım oyunlarda pgup ve NumLock'ta bile tuş atanmış bu yüzden önereceğiniz klavylere full klavye olursa güzel olur ama yine de her türlü klavye çeşidine açığım.
Bütçe konusunda şu an kararsızım ama her iki ekipman için de dudak uçuklatan fiyatlar yerine 1-2 bin veya 3 bin gibi daha makul fiyatlar düşünüyorum bu yüzden bütçeyi şu anlık 6 bin olarak koyuyorum.
Bütçe konusunda şu an kararsızım ama her iki ekipman için de dudak uçuklatan fiyatlar yerine 1-2 bin veya 3 bin gibi daha makul fiyatlar düşünüyorum bu yüzden bütçeyi şu anlık 6 bin olarak koyuyorum.