2-3 hesaptan seçkin alıp kasmak mantıklı mı?

4 ay önce kardeşime doğum günü hediyesi almıştım, o 1 ay falan oynadı iyi de oynuyordu ama sıkıldı bıraktı. Şimdi ben o zamandan beri haftalık girip kasaları alıyorum.

Geçen hafta bravo kasası düştü bu da beni bayağı gaza getirdi işin açığı. Düşme ihtimali de bayağı düşükmüş, şimdi bir gaza geldim 2-3 tane Steam hesabı açsam seçkin alsam hepsine mantıklı mı sizce? Ekstradan oynamıyorum haftalık girip görevi yapıp kasayı düşürüp çıkıyorum. Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Hocam bravo gibi değerli kasaların düşme ihtimali %1 in altındadır. Şansınıza düşmüş, ben hiç alamadım. Onun haricinde eğer uzun süre her hafta bütün hesaplardan devamlı oynayarak drop alabilirim derseniz, çok mantıklı. Uzun vadede hem keyfi oyun oynarken para kazanırsınız, hem de iyi kasa düşme ihtimalini hesap sayınızla orantılı arttırmış olursunuz. Şimdiki hesabınızın üstüne 2 hesap daha seçkin alırsanız, en kötü 3-4 aya seçkin alma maliyetini kapatıp kara geçersiniz.

Son düzenleme:
4 ay önce kardeşime doğum günü hediyesi almıştım, o 1 ay falan oynadı iyi de oynuyordu ama sıkıldı bıraktı. Şimdi ben o zamandan beri haftalık girip kasaları alıyorum.

Geçen hafta bravo kasası düştü bu da beni bayağı gaza getirdi işin açığı. Düşme ihtimali de bayağı düşükmüş, şimdi bir gaza geldim 2-3 tane Steam hesabı açsam seçkin alsam hepsine mantıklı mı sizce? Ekstradan oynamıyorum haftalık girip görevi yapıp kasayı düşürüp çıkıyorum. Ne dersiniz?

Hocam tek tek kasılmaz. Öncelikle sağlam bir PC lazım 3-4 CS aynı anda açabilecek kapasitede. İnsanlar bunu 8-10 hesapla deneyıp kar getiriyor. 2-3 hesapla sıfırdan başlamak pek kazandırmaz diyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı