2-3 sene önceki Windows 10 sürümü ile bugünkü arasında performans farkı var mı?

Aliyuksell

Megapat
Daha fazla  
2 -3 sene önce internetten Windows 10 indirip diske yazdım ve hala ihtiyaç olduğunda sürekli onunla format atıyorum. Sonra Windows 10 keyimle aktifleştiriyorum. Merak ettiğim ise şu an indirip disk ya da USB'ye yazacağım Windows 10 ile 2 -3 sene önce indirip hazıradığım Windows 10 fark eder mi? Hem genel olarak hem performans olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 -3 sene önce internetten Windows 10 indirip diske yazdım ve hala ihtiyaç olduğunda sürekli onunla format atıyorum. Sonra Windows 10 keyimle aktifleştiriyorum. Merak ettiğim ise şu an indirip disk ya da USB'ye yazacağım Windows 10 ile 2 -3 sene önce indirip hazıradığım Windows 10 fark eder mi? Hem genel olarak hem performans olarak.

HDD kullanıyorsanız eski sürüm performans açısından sizi daha çok tatmin edecektir.
SSD kullanıyorsanız son sürümün performansı çok daha iyi. Daha kararlı halde çalışıyor.
Benim tavsiyem bu yönde olacak. Sürümler arası değişiklikleri arkadaşlar daha iyi biliyorlar.
Eski sürümü kurduktan sonra güncelleme ile yeni sürüme geliyorsunuz zaten. Güncelleme yapmıyorsanız tabii ki eski sürümü kullanıyorsunuzdur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı