2.500 TL'ye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2500

Ryu1622

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 bin-2 bin 500 lira arası kablosuz mouse arıyorum. Şu anki mouse'um kablolu, masaya falan takılıyor, rahat döndürme hissi gelmiyor. FPS oyunları oynuyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Elim orta büyüklükte, palm ya da claw tutuşum var.

Merhaba, 2 bin-2 bin 500 lira arası kablosuz mouse arıyorum. Şu anki Mouse'um kablolu, masaya falan takılıyor, rahat döndürme hissi gelmiyor. FPS oyunları oynuyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Elim orta büyüklükte, palm ya da claw tutuşum var.

Darmoshark M3S Max Wireless Mouse bu ikisinden birini öneririm.

Merhaba, 2 bin-2 bin 500 lira arası kablosuz mouse arıyorum. Şu anki mouse'um kablolu, masaya falan takılıyor, rahat döndürme hissi gelmiyor. FPS oyunları oynuyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Elim orta büyüklükte, palm ya da claw tutuşum var.
Scyrox v6 bakabilirsiniz. Kullandığım için öneriyorum.

Hocam önerdiğiniz mouse'lar çok güzel ama v8 modeli sadece claw için, isterseniz v6 ile değiştirin.

Hocam genelde bilinmedik marka önerileri görüyorum senden, neden mesela SS değil de bu? Bunu seçmek için bir şey var mı?

Bu fiyatta SS, Logitech Razer gibi markalı bir üründen alacağın bir farenin genelde kronik sorunu veya kablolu olur genelde donanımı da leş olur bu fareler aynı fiyata kablosuz ve donanımı harika ürünler sunuyor.

Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 Gaming Mouse - 2.4ghz ve Bluetooth Bağlantı - Beyaz
Gen 1 i var yani kablolusu.Güzel mouse memnunum rgb leri vesayre harika.Fakat eline biraz küçük gelebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı