2.500TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2500
Değmez. Ak820 Pro almak en mantıklısı.
Yurt içi şartsa ekstra 350-400 TL vermeniz gerek.
Lütfen artık şu ismi klavyeye random basılarak belirlenmiş yeni çıkan ve garanti kapsamı sunup garantiye ihtiyaç duyulduğunda karşına kimsenin çıkmadığı markaları önermeyin artık.

Lütfen artık şu ismi klavyeye random basılarak belirlenmiş yeni çıkan ve garanti kapsamı sunup garantiye ihtiyaç duyulduğunda karşına kimsenin çıkmadığı markaları önermeyin artık.

"ASUS Promotion" Bu kampanya ile 1033TL geri ödemesi var 2600 gibi bir fiyata denk geliyor bu fırsatı kaçırma derim gerçekten güzel klavye.

Yurt dışı ürünlerinde garanti mi oluyormuş? Garantiye ihtiyacı olmayan bir klavye garantiyi ne yapsın? Hot-swap olduğu için switchi bozulursa yeni switch alıp takarsınız zaten piyasadaki çoğu switch ile uyumlu eğer ürün ayıplıysa AliExpress linkindeki satıcı Epomaker sorun çıkarmaz.
Lütfen artık şu ismi klavyeye random basılarak belirlenmiş
Çamur atacak yer bulamayıp isime laf etmeniz üstüne random uzun isimli başka bir klavye önermeniz de komik gerçekten.
"ASUS Promotion" Bu kampanya ile 1033TL geri ödemesi var 2600 gibi bir fiyata denk geliyor bu fırsatı kaçırma derim gerçekten güzel klavye.
Şu anda geri ödeme ile almak mantıklı ancak 3 gün sonra geri ödeme kampanyası biteceği için konu sahibi 3-4 gün sonra alacaksa 3689 TL'ye alınmaz.
Bunun markası nedir pek güven vermedi.
Ajazz yurt dışında gayet bilinen üstüne önerdiğim üründe bilinen kronik bir sorun yok pek sorun çıkaracak bir ürün değil.

Son düzenleme:
Yurt dışı ürünlerinde garanti mi oluyormuş? Garantiye ihtiyacı olmayan bir klavye garantiyi ne yapsın? Hot-swap olduğu için switchi bozulursa yeni switch alıp takarsınız zaten piyasadaki çoğu switch ile uyumlu eğer ürün ayıplıysa AliExpress linkindeki satıcı Epomaker sorun çıkarmaz.

Çamur atacak yer bulamayıp isime laf etmeniz üstüne random uzun isimli başka bir klavye önermeniz de komik gerçekten.

Şu anda geri ödeme ile almak mantıklı ancak 3 gün sonra geri ödeme kampanyası biteceği için konu sahibi 3-4 gün sonra alacaksa 3500 TL'ye alınmaz.

Ajazz yurt dışında gayet bilinen üstüne önerdiğim üründe bilinen kronik bir sorun yok pek sorun çıkaracak bir ürün değil.
10 Dakikadır Ajazz marka çöpe attığım klavyemin inceleme videosunu arıyorum fakat bulamadım. Plastik gıcırdama sorunu, double click, tuş takılma sorunu, geldiği gibi "A", "J" tuşu switchlerin bozuk çıkması ve markaya ulaşamamam. Bunlar benim yaşadıklarım. Hepsi tesadüfen bana denk gelmiş olabilir fakat markaya ulaşamamam benim sorunum değil. Teşekkür ederim.

10 Dakikadır Ajazz marka çöpe attığım klavyemin inceleme videosunu arıyorum fakat bulamadım. Plastik gıcırdama sorunu, double click, tuş takılma sorunu, geldiği gibi "A", "J" tuşu switchlerin bozuk çıkması ve markaya ulaşamamam. Bunlar benim yaşadıklarım. Hepsi tesadüfen bana denk gelmiş olabilir fakat markaya ulaşamamam benim sorunum değil. Teşekkür ederim.
Hangi modeli ve site üzerinden almıştınız?

Yani bilinmeyen bir modelini almışsınız sorun yaşamanız garip değil her markanın her modeli alınmaz. Gıcırdaması normal çünkü klavye full plastik ve büyük ihtimal Ak680 ile aynı switchlere sahip yani switchleri çok kalitesiz alırken konu açsaydınız büyük ihtimal önerilmezdi ama hot-swap olduğu için switchleri değiştirebiliyorsunuz değiştirdiğiniz halde mi sorun çıkarıyordu tuşlar?

Yani bilinmeyen bir modelini almışsınız sorun yaşamanız garip değil her markanın her modeli alınmaz. Gıcırdaması normal değil ve hot-swap olduğu için switchleri değiştirebiliyorsunuz değiştirdiğiniz halde mi sorun çıkarıyordu tuşlar?
Dostum şimdi sen ürün satıcısıymışsın gibi sana karşı çıkmak istemiyorum ama ben aldığım bi klavyede aldığım gibi switch değiştirmek zorunda değilim extra olarak elimde switch yoktu iki gün sonra apex 7 yakaladım indirimde onu aldım bunuda çöpe attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı